Jaka opona ?
-
Wini66
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Marenio wcześniej była mowa o innych też. Ja mam w swojej Pilot Power jeszcze nie było okazy dobrze ich przetestować ale pierwsze wrażenie dobre.
Wujek mój ma M3 też w 1000rr i sobie chwali w sumie Pirelli to to samo tylko troche droższe są. Myślę że co byś nie wybrał byłoby to dobre. Ale do latania na codzien wydaje mi się że M3 bedą lepsze ale może mi się tylko wydawać.
Wujek mój ma M3 też w 1000rr i sobie chwali w sumie Pirelli to to samo tylko troche droższe są. Myślę że co byś nie wybrał byłoby to dobre. Ale do latania na codzien wydaje mi się że M3 bedą lepsze ale może mi się tylko wydawać.
-
IvanBRW
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
jakby ktokolwiek spojrzał jaki kolega ma motocykl to by nie było propozycji z d..py bo zakładam że ma z przodu nadal felgę 16". nie miałem pirelli ale m3 jak dla mnie w porównaniu do np. qualifierów które miałem to bajka.
jak cie kasa nie blokuje bardzo to nowe bridgestone s20 robią w nasyzm rozmiarze i zbierają one całkiem pochlebne opinie.
jak cie kasa nie blokuje bardzo to nowe bridgestone s20 robią w nasyzm rozmiarze i zbierają one całkiem pochlebne opinie.
- Marenio
- Motocykl: SC28 NH1F
- Rok produkcji: 1992
no i o to chodziło, tak felga z przodu to 16". Czyli biorę M3 Sportec.IvanBRW pisze:jakby ktokolwiek spojrzał jaki kolega ma motocykl to by nie było propozycji z d..py bo zakładam że ma z przodu nadal felgę 16". nie miałem pirelli ale m3 jak dla mnie w porównaniu do np. qualifierów które miałem to bajka.