III SPOTKANIE FANÓW FIREBLADE & FRIENDS 2013
- Mikele
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Drodzy Forumowicze
Zachęcam do wpisywania propozycji, ponieważ czas powoli leci a my nie mamy żadnych konkretów. Pod koniec marca trzeba będzie zebrać wszystkie sensowne propozycje i coś wybrać. Później debata na temat terminu i będziemy w domu. Jeśli będą chętni to mogę zorganizować jakieś gadżety, typu koszulki, smycze po kosztach produkcji, ale ten temat będziemy poruszać przy wpłatach za noclegi. 
Witam,
oczywiście piszę się na 100% na zlot forumowiczów. Z wielką chęcią poznam się z Szanownymi Kolegami, jeśli mogę wtrącić swoje słowa do dyskusji, to jestem za Polską Centralną ( Borki - lux ), jednak jeśli miejsce zlotu ulegnie zmianie, w miarę możliwości oczywiście postaram się dostosować.
Zgadzam się w 100% z kolegą Mikele, również uważam, że jeśli zlot ma się odbyć to warto już działać w tym kierunku. Wiadomo, że im później tym trudniej. Warto by zrobić listę zadeklarowanych osób i zacząć powoli zbierać wpisowe. Tylko kto podejmie się tego zadania??
Pozdrawiam
oczywiście piszę się na 100% na zlot forumowiczów. Z wielką chęcią poznam się z Szanownymi Kolegami, jeśli mogę wtrącić swoje słowa do dyskusji, to jestem za Polską Centralną ( Borki - lux ), jednak jeśli miejsce zlotu ulegnie zmianie, w miarę możliwości oczywiście postaram się dostosować.
Zgadzam się w 100% z kolegą Mikele, również uważam, że jeśli zlot ma się odbyć to warto już działać w tym kierunku. Wiadomo, że im później tym trudniej. Warto by zrobić listę zadeklarowanych osób i zacząć powoli zbierać wpisowe. Tylko kto podejmie się tego zadania??
Pozdrawiam
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
ZlOT WE Lwowie....
Fabiq robi, albo w Kownie na torze:)
Fabiq robi, albo w Kownie na torze:)
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej