Siemanero,
szukam opon do 954, ta jest warta wg Was, 2007 to juz byl 2ct , czy lepiej w 2ct uderzyć ?
http://allegro.pl/michelin-pilot-power- ... 56828.html
?
Guliver pisze:Paweł na torze nie jeździsz zwykły pilot power Ci w zupełności wystarczy to jest dobra opona.
bmd pisze:Cena bardzo fajna jak za taką gumę, ale chyba warto dorzucić trochę do 2ct. Oponki są wytrzymalsze, a przyczepność nie jest zła.
Guliver pisze:Paweł Pilot Road sobie odpuść. Martinezzz miał taką założoną w jajku (gsxf600) a mocy to to nie ma żadnej a jednak często miał uślizgi. Pilot Power to bardzo dobra opona. Przejeździłem na niej w 954 prawie 8000km. Co prawda wtedy jeździłem lajtowo.
[ Dodano: Sro Sty 12, 2011 6:08 pm ]bmd pisze:Cena bardzo fajna jak za taką gumę, ale chyba warto dorzucić trochę do 2ct. Oponki są wytrzymalsze, a przyczepność nie jest zła.
Chyba Ci się cos kolego pomyliło. Niby dlaczego 2CT są wytrzymalsze. Przecież po środku maja ta samą mieszankę co zwykły pilot power. 2CT ma tylko mieksze paski po bokach co sprawia że żywotność z pewnością nie jest więkasz.
bmd pisze:Guma na środku jest twardsza. Doczytaj troszkę. Mam teraz trzy-składnikowe Pirelli Angel ST i jest ok, ale wydaje mi się, że Michelin Road 2 były lepsze i wytrzymalsze.
Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości