[ Dodano: Czw Cze 02, 2011 8:38 am ]
Siema.Nadal sie bujam z tym CENZURA egzapem

maniak929 pisze:No fajnie, że jest na forum parę osób co chcą i potrafią udzielić pomocy;) Wiec może pomoże ktoś i mi. Panowie ciągnąc temat w mojej 929 w zakresie 4-5,5 obr. słyszalne jest brzęczenie. Dodam, że rozrząd wymieniony. Wnioskuje, iż to nieszczęsny exup, chyba że Macie jakieś inne sugestie? ile może kosztować regulacja exupa u "fachmena"? i czy pod przelotowy wydech trzeba specjalne ustaiwać owy zawór exup? Pozdro:)
zondar pisze:Dobrzy ludzie w momenice obrotowym mam dziure od 4 tys do 5.5 tys da rade to exupem podregulowac??
maniak929 pisze:Panowie wiec tak... zaufany sprawdzony mechanior wyregulował exupa. Dodam ze w tamtym roku wymieniony zostal napinacz i lancuszek rozrzadu. Brzeczenie jak bylo tak jest. Zsczyna sie tak od 4 tys do 5 tys obr. w pozostalym zakresie nic nie slychac z brzeczenia. Na zimnym silniku dodam ze tak jakby mniej brzeczy. Macie jeszcze jakies pomysly/? Moze mechanik z zweszlym sezonie zle zamontowal napinacz albo wogole tego nie zrobil?
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości