witam mam pytanie czy instalacja elektryczna w 954 jest taka sama w wersji europejskiej i amerykanskiej kolega mysli nad wymiana poniewaz moto dziwnie sie zachowuje tj.gasnie ,kontrolki szwankuja (wlacza kierunek a miga kontrolka oleju),gina swiatla czasami przygasaja a ostatno zaczal przerywac przy gwaltownym dodaniu gazu[color=][/color][color=][/color]
Myślę, że jeszcze prościej byłoby wymienić motor!!! "szukajcie, a znajdziecie" Jak rozwiąże się problem to napisz co było przyczyną tej dyskoteki !!Powodzonka!!!
powiedzieli mu ci ktorzy nie maja najmniejszego pojecia o najprostszych zagadnieniach z elekkromechaniki jakim niewatpliwie jest napiecie zasilajace i masa
a moze masz jakas diagnoze ciekawi mnie czy ta sama przyczyna jest tez ze przerywa ale tylko podczas jazdy od 2000 do 5000 obrotow na luzie wchodzi na obroty bez problemu
cziken929 pisze:jakim niewatpliwie jest napiecie zasilajace i masa
cbr1973, na początek sprawdź klemy na aku, przeczyścić, popsiutaj kontakt-sprejem, a na koniec solidnie dokręcić - ktoś już miał podobny problem na forum i pomogło
Początkiem tego sezonu miałam podobny problem z elektryką, włączałem swiatła - zaczynał żarzyć kierunki, włączałem blind lub długie moto gasło. Zgodnie z poradami sprawdziłem wszystki masy... i nic. W końcu wymianiłem akumulator na nowy i wszystko wróciło do normy.