po pierwsze po co wam odpalanie moto na pilot? po drugie jak masz immobilajzer HISS to bez wlozenia kluczyka do stacyjki to sobie mozesz odpalac na pilota hehe
Dla mnie to zbedny bajer... jak i te "super" piloty z wyswietlaczem ktory od razy peknie po jednej przejazdzce
Ja mam alarm ktory Honda polecila i sama montuje w motocyklach (nie nie hondowski oryginal bo kosztuje chyba z 1500zl) , poszperalem troche i zamiast 800/900zl za alarm mialem ten sam za 500zl

+ zamontowanie kosztowalo chyba 100zl Z niego jestem bardzo zadowolony ze po sprzedaniu 954 kupilem identyczny (klient doplacil mi za ten alarm bo chcialem go wymontowac) jeszcze taniej bo za ok 400zl

Nie ma bajerow typu odpalanie na pilota ale reszta jest najwyzszej klasy - sprawdzone

bo 2 lata smigalem z nim na 954 a teraz 2 sezon zaczynam z nim w 1000RR Drugi raz montowalem sam jako ze z zawodu jestem elektrykiem wiec bez problemu po schemacie go sobie zamontowalem - wczesniej bylem jak go gosc z firmy montowal w 954 i w sumie banalna sprawa tylko trzeba wiedziec jak i w jakiej kolejnowsi kabelki , bezpieczniki itd
Szczerze to ja bym nawet sie nie chwycil takiego alarmu z allegro za darmo

(typowe chinskie badziewie a jak nie z chin to garazowa produkcja)

Duzo ludzi wlasnie mialo pozniej problemy z moto, np na wakacjach gosciowi nagle odcielo zaplon tak ze nie potrafil wrocic na moto... slyszalem jeszcze kilka historii tego typu
Ale wasz wybor kazdy ma to co chce