Filmik - Sezon 2011

Ciekawe filmy i inne
Awatar użytkownika
CODA
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: SC57
Rok produkcji: 2004

Filmik - Sezon 2011

Post autor: CODA »

Ludzie się chwalą to i ja się pochwalę ;) filmidłem jakie złożyłem na pamiątkę minionego sezonu :okulary:

http://www.youtube.com/watch?v=SKnmvuC43Aw
TomekWWL
Motocykl: 1000rr
Rok produkcji: 2006

Re: Filmik - Sezon 2011

Post autor: TomekWWL »

CODA pisze:Ludzie się chwalą to i ja się pochwalę ;) filmidłem jakie złożyłem na pamiątkę minionego sezonu :okulary:

http://www.youtube.com/watch?v=SKnmvuC43Aw
zajefajny kanał :brawo:
na niektórych filmikach okolica po której nieraz latam na moto i sporo znajomych twarzy :P
pozdr ;)
dziki
Motocykl: sc33 było, sc57 było, teraz Aprilia rsv1000
Rok produkcji: 2006

Post autor: dziki »

No i ten sweterek, zajebisty!!! brawo, wyślij film na jakiś festiwal filmowy naprawdę super, i ten przebieg akcji, do końca trzyma w napięciu.
wewir
Motocykl: --------------
Rok produkcji: 0

Post autor: wewir »

Fajny film :)
Awatar użytkownika
JacekJ
Motocykl: Honda Crosstourer

Post autor: JacekJ »

fakt, jazda po Warszawie to walka z korkami na ulicach. Rozpoznałem na filmie Aleję Prymasa Tysiąclecia (trasa Toruńska) i Żwirki i Wigury. Czy tak ?

Fajnie się to ogląda. Dobra jakość i montaż miły dla oglądającego. Brawa.
Może w nowym sezonie nagrasz śmiganie po Warszawie większej grupy z forum ??

pozdro
Awatar użytkownika
maciekx
Moderator
Moderator
Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
Rok produkcji: 2005

Post autor: maciekx »

fajny tylko szkoda że nie ma gumowania :D hehe i fajny jeden motyw jak się rozpędzasz i oczy ci latają na zegary droga zegary droga hahaha

[ Dodano: Pią Gru 23, 2011 8:31 am ]
a wiecie co mnie zastanawia co w przypadku kontroli policji gdy ma się kamerkę na baku i wiadomo nagrany przejazd z ostatnich kilkudziesięciu kilometrów i np policjant chciałby zobaczyć nagranie ?? hehe albo np gdy jedziemy z taką kamerą na baku i mamy wypadek z nie naszej winy i przedstawiamy nagranie z kameryjako dowód o naszej niwinności a tam oprocz samej kolizji 50km drogi z jazdą po 200km/h łamaniem przepisów itd hehehe :D ciekawe co wtedy policja by zrobiła mogli by za to wystawić mandat? albo raczej już wtedy chyba zabrać prawko hehe a chyba mogą bo jak ten przykłąd z wadowic co za filmik w necie za latanie po miescie wlepili dla typa mandat. ??
Awatar użytkownika
DOMEL
Motocykl: 1000rr Repsol

Post autor: DOMEL »

nawet najmniejszej gumy nie bylo :(
Awatar użytkownika
heko55
Motocykl: 1000rr

Post autor: heko55 »

maciekx pisze: hehe albo np gdy jedziemy z taką kamerą na baku i mamy wypadek z nie naszej winy i przedstawiamy nagranie z kameryjako dowód o naszej niwinności a tam oprocz samej kolizji 50km drogi z jazdą po 200km/h łamaniem przepisów itd hehehe :D ciekawe co wtedy policja by zrobiła mogli by za to wystawić mandat? albo raczej już wtedy chyba zabrać prawko hehe a chyba mogą bo jak ten przykłąd z wadowic co za filmik w necie za latanie po miescie wlepili dla typa mandat. ??
blazej33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC57a

Post autor: blazej33 »

Sporo mokotowskich klimatów ;) więc jest szansa się spotkać. Napisz co to za kamera (go pro ?) i jaki programem montujesz ?
wiertło
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post autor: wiertło »

rewelka jak dla mnie fajnie sie ogląda :D
Oddam nerkę za cbr :)
Awatar użytkownika
CODA
Motocykl: SC57

Post autor: CODA »

Z założenia filmik jest o wyższości 2 kółek nad puszkami jeśli chodzi o codzienne poruszanie się w ruchu miejskim - który w odniesieniu do Warszawy ogranicza się w dużej mierze do przeciskania się w korkach, toteż bez gumowania. Osobiście jestem zwolennikiem przyśpieszania efektywnego, nie efektownego hihi:

Pomysł złożenia jakiegoś filmiku z latania większej ekipy - jestem za :D Można pomyśleć nad jakąś "forumową" produkcją pod patronatem Fireblade.pl w sezonie EURO.

Co do okolic to wszyscy się wstrzelili z typami miejsc :)

Onboardy kręcone kamerką GoPro Hero HD, ujęcia pozostałe Canon 60D, składane w Adobe Premiere.

Dzięki za opinie i zachęcam do subskrypcji kanału wszystkich zainteresowanych Motoryzacją :dance:
wewir
Motocykl: --------------

Post autor: wewir »

to ze niema jazdy na jednym kole to nic. Film fajnie montowany i milo sie go oglada, a to jest raczej najwazniejsze;) Filmik fajnie pokazuje ze bez gumowania tez sie mozna cieszyc z jazdy:) propsy dla autora
ODPOWIEDZ

Wróć do „Filmy, Humor i Media”