Świece
- Wściekła
- GIRL

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Świece
Jakie są świece w 929? 2001
Jaka nazwa i moze znacie ceny?
Nie bardzo mam ochotę rozbierać pół moto zeby sie dowiedziec, moze ktos z Was wie?
Jaka nazwa i moze znacie ceny?
Nie bardzo mam ochotę rozbierać pół moto zeby sie dowiedziec, moze ktos z Was wie?
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
miałem na myśli to że jest to chyba najlepiej zaopatrzony sklep w L i ludzie którzy tam sprzedają znają się na rzeczy jeśli chodzi o ceny to mają umiarkowane. jesli interesuje cie dobry mechanik w okolicach L to polecam Mariusza z Lubartowa. co do świec do 929 się nie wypowiadam bo nie zam ich ceny a cena świec do mojego motunga chyba cię nie interesujeWściekła pisze:Jak zobacze ich ceny to mnie zemdli
Spytałam bo myślałam że ktoś wie, a to że mogę gdzieś zadzwonić to wiem...
Tak samo jak każdy z Was ze swoim problemem, więc po co byłoby to forum? Chyba między innymi po porady tak?
pozdrawiam
-
cziken
- Motocykl: cbr929
NGK CR9EHI-9 mam na miejscu za 20 pln sztuka (wersja dla skąpych)
Do 929 idą irydy DENSO IUH 27D
Alternatywa NGK CR9EHI-X9
Jeśli jednak Twoje wymarzone 929 jest oryginalne i ma jeszcze świece denso, które zaleca się wymieniać po 40 000, to czemu chcesz zmieniać ?? Irydy wylatają spokojnie ponad 50 000 bez żadnych przypałów. Jeśli jednak szukasz wersji "GODZĘ SIĘ Z TYM, ŻE MOTO KOSZTUJE", to ściągnę dla Ciebie irydy w cenie nie do pobicia. Zachęcam jednak do napisania dlaczego wymieniasz,-Pa
Do 929 idą irydy DENSO IUH 27D
Alternatywa NGK CR9EHI-X9
Jeśli jednak Twoje wymarzone 929 jest oryginalne i ma jeszcze świece denso, które zaleca się wymieniać po 40 000, to czemu chcesz zmieniać ?? Irydy wylatają spokojnie ponad 50 000 bez żadnych przypałów. Jeśli jednak szukasz wersji "GODZĘ SIĘ Z TYM, ŻE MOTO KOSZTUJE", to ściągnę dla Ciebie irydy w cenie nie do pobicia. Zachęcam jednak do napisania dlaczego wymieniasz,-Pa
kogut
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Narazie nie wymieniam, chciałam znać cenę i model dla własnej wiedzy, bo mnie to po prostu zaineresowało.
A czy świece sc 33 idą te same co do sc44?
Poza tym a'propo Skóry... nie chodzi o skąpstwo czy ceny. Po prostu gdzie indziej mogę mieć te same rzeczy duuużo taniej. Ale czasem i tam robie zakupy...
A co do zaopatrzenia sklepów to jest w Lbn kilka sklepów i osób które sprowadzają co się chce, nie konieczne dla mnie jest posiadanie asortymentu na miejscu.
Świece oczywiście wymienię sama, jak i w poprzednich moto. (w pierwszym mi pomagali, ale szybko się uczę
)
No i dzięki za polecenie mechanika, ale mam swojego od trzech lat i nie zmienie na żadnego innego, robi wszystko co trzeba i zna się na rzeczy.
A czy świece sc 33 idą te same co do sc44?
Poza tym a'propo Skóry... nie chodzi o skąpstwo czy ceny. Po prostu gdzie indziej mogę mieć te same rzeczy duuużo taniej. Ale czasem i tam robie zakupy...
A co do zaopatrzenia sklepów to jest w Lbn kilka sklepów i osób które sprowadzają co się chce, nie konieczne dla mnie jest posiadanie asortymentu na miejscu.
Świece oczywiście wymienię sama, jak i w poprzednich moto. (w pierwszym mi pomagali, ale szybko się uczę
No i dzięki za polecenie mechanika, ale mam swojego od trzech lat i nie zmienie na żadnego innego, robi wszystko co trzeba i zna się na rzeczy.