KURTKi
-
Pablo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2007
KURTKi
Witam kolegów z forumm pisze z zapytaniem gdzie mozna kupic dobra kurtke na moto.??Dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam;)
- Waterblade
- Motocykl: Sc33 99r
- Rok produkcji: 0
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Jesli chodzi o kurtke , spodnie itp to najlepiej wybrac sie na Motobazar , mozna sie potargowac a przede wszystkim przymierzyc . Ubranko na motocykl musi byc dopasowane a na sporta szczegolnie . Mozna oczywiscie szukac na gieldach internetowych ale tu nie masz mozliwosci przymiarki , chyba ,ze juz gdzies wczesniej przymierzales taki sam model a tu znalazles taniej , to jak najbardziej .
---
pozdrawiam
---
pozdrawiam
Jacek
- krolik
- Moderator

- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
co do Louisa to zima zobaczylem fajne rekawice Buse na stronie internetowej. Sprawdzilem że w Berlinie jest moj rozmiar, patrze słoneczko, no to sprzeta i do Berlina... Byłem w obu Louisach i sie okazalo że w żadnym nie bylo tych rekawic a na dodatek promocje były na inne towary.... Nie wiem jak czesto tak jest ale bede to pamietal bo wracalem w padajacy snieg...... :evil:
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Kontakt:
jesli nie masz kasiory to moze cos z wyprzedazy
mam kombinezon dwoczesciowy, zadna super rewelacja, po prostu kombi skorzany, ma wszystkie wkladki itp. wzor raczej nieciekawy ale naszyc na niego troche naszywek i bylby super, przeceniony z 1300 pln na 622, nie jest uszkodzony ani nic z tych rzeczy, rozmiar M wg. utiki na moje oko to jest 52 na osobe 173-177 cm

drugi kombinezon to juz wyszy model, rozmiar XL jak na moje oko to cos kolo 56-58 , na goscia od 176 cm wzrostu, przeceniony z 1800 na 1278

a jak naprawde chcesz cos po taniosci ale przyzwoitej jakosci to mam kurteczke utiki, taka lepsza tez przeceniona z 650 na 307 pln, kurteczka fajniutka, na goscia raczej wiekszego w klacie

mam kombinezon dwoczesciowy, zadna super rewelacja, po prostu kombi skorzany, ma wszystkie wkladki itp. wzor raczej nieciekawy ale naszyc na niego troche naszywek i bylby super, przeceniony z 1300 pln na 622, nie jest uszkodzony ani nic z tych rzeczy, rozmiar M wg. utiki na moje oko to jest 52 na osobe 173-177 cm

drugi kombinezon to juz wyszy model, rozmiar XL jak na moje oko to cos kolo 56-58 , na goscia od 176 cm wzrostu, przeceniony z 1800 na 1278

a jak naprawde chcesz cos po taniosci ale przyzwoitej jakosci to mam kurteczke utiki, taka lepsza tez przeceniona z 650 na 307 pln, kurteczka fajniutka, na goscia raczej wiekszego w klacie

- Ci użytkownicy podziękowali fabiq za ten post:
- Anonymous
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Wlasnie wczoraj doszla do mnie nowa kurteczka Alpinestars RC1 Jeszcze nie zdazylem w niej pojezdzic ale jesli chodzi o sam wyglad przymierzanie na sucho, jakosc wykonania i bezpieczenstwo to pierwsza klasa. Swiadczy nawet o tym fakt ze jest to jedna z niewielu kurtek dopuszczonych do wyscigow.
Ja zakupilem akurat czarna wersje
Ale gdyby ktos chcial wyrwac ten model w wersji niebiesko bialo czarnej w rozmiarze 54 to akurat kolega ma nowke w super cenie. W razie czego piszcie PW
Ja zakupilem akurat czarna wersje

Ale gdyby ktos chcial wyrwac ten model w wersji niebiesko bialo czarnej w rozmiarze 54 to akurat kolega ma nowke w super cenie. W razie czego piszcie PW