rezerwa
- vilkolak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 FireBlade sc44
- Rok produkcji: 2000
rezerwa
Witam, pewnie ktoś powie ze pytanie juz bylo, albo w serwisówce znajde... Ja nie znalazlem...
Ktoś wie ile litrów pozostaje w baku po zapaleniu sie rezerwy w sc44?? I czy przy glebokiej rezerwie zaczyna moze mrygac swiatelko? (tak mam w katamaranie, a to moje pierwsze moto bez kranika...)
Z góry dziekuje i pozdrawiam!!
Ktoś wie ile litrów pozostaje w baku po zapaleniu sie rezerwy w sc44?? I czy przy glebokiej rezerwie zaczyna moze mrygac swiatelko? (tak mam w katamaranie, a to moje pierwsze moto bez kranika...)
Z góry dziekuje i pozdrawiam!!
ostro do przodu, nie oglądać się za siebie...
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
3,5 l tyle jest rezerwy. jak bedzie na oparach to niestety kontrolka nie zacznie migać, więc radzę po zapaleniu rezerwy wyzerwoać jeden z liczników i kontrolować. udaje się spokojnie przejechać ok. 30-40km (sprawdzone) po mieście, no ale nie można pałować pod czerwone, bo wtedy zonk
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
- gogo_one
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
jak pod czerwone pole i na gume to jakies 9-10 l.
na trasie w 2 osoby + torba na bak + plecak, przy średniej prędkości ok. 130~150 km/h to na 140 km spaliła mi 8,3 l. no i to było najmniej jak uzyskałem. w przeliczeniu na 100km wychodzi średnie spalanie w okolicach 5,5l a więc tak jak kolega Bidziu napisał
i ja to potwierdzam.
Jak dla mnie to wynik jest niesamowicie zadowalający
na trasie w 2 osoby + torba na bak + plecak, przy średniej prędkości ok. 130~150 km/h to na 140 km spaliła mi 8,3 l. no i to było najmniej jak uzyskałem. w przeliczeniu na 100km wychodzi średnie spalanie w okolicach 5,5l a więc tak jak kolega Bidziu napisał
Jak dla mnie to wynik jest niesamowicie zadowalający
PEACE 2 ALL WEED SMOKERS
-
cziken
- Motocykl: cbr929
- Rok produkcji: 0
jemu też paliła 6 litrów i się szczycił, ale osiągi miał średni i dziurawy rolgaz. Po założeniu k&n, dynojet, końcówki wydechu miga i zestrojeniu na solidnej dawce paliwka, to zupełnie inny motocykl - zużycie paliwa także zupełnie inne
Wściekła powiem Ci, że maleńko benzynki zużywasz... Pewnie masz dolot i "odlot" w oryginale :roll:
kogut