Jakie Opony
- gothan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 0
Jakie Opony
Dużymi krokami nadchodzi wiosna a wraz z nią przygotowania moto do otwarcia sezonu, przynajmniej w Polsce, ja akurat w uk jeżdżę cały rok ale temat jak najbardziej mnie dotyczy ponieważ kończą mi się oponki i mam dylemat co kupić, obecnie używam batlaxow bto14 w poprzednim moto to samo, nie są złe ale chciałbym sprobować czegoś innego może michelin pilot power, pirelli diablo corsa lub dunlop qualifier, jastem ciekaw waszych opinii i sugestii na czym wam się jeżdzi najlepiej, czytałem rożne opinie na necie ale ciekawią mnie doświadczenia posiadaczy bladego.
-
Jacek
- Motocykl: CBR 929
Witam !
W ubiegłym sezonie smigalem na komplecie diablo super corsa i rzeczywiscie spisuja sie rewelacyjnie . Tyl pozamykany i bez zadnych nepokojacych reakcji . Na ten sezon załozylem : przod Metzeler Sprtec M-1 a tyl Racetec . O ile na Sprtecach M-1 juz wczesniej jezdzilem i spisywaly sie REWELACYJNIE nawet przy niskich temeraturach i na mokrym to Racetec bedzie dla mnie nowym doswiadczeniem bo to typowa opona torowa , co prawda z nacieciami ale guma zupelnie inna. Dlaczego wybralem taka ? po prostu dla zaspokojenia ciekawosci . Jesli nie bede z niej zadowolony wroce do Metzelera Sprteca M-1 lub nowszego M-3
---
pozdrawiam
jacek ( FireBlade 01')
W ubiegłym sezonie smigalem na komplecie diablo super corsa i rzeczywiscie spisuja sie rewelacyjnie . Tyl pozamykany i bez zadnych nepokojacych reakcji . Na ten sezon załozylem : przod Metzeler Sprtec M-1 a tyl Racetec . O ile na Sprtecach M-1 juz wczesniej jezdzilem i spisywaly sie REWELACYJNIE nawet przy niskich temeraturach i na mokrym to Racetec bedzie dla mnie nowym doswiadczeniem bo to typowa opona torowa , co prawda z nacieciami ale guma zupelnie inna. Dlaczego wybralem taka ? po prostu dla zaspokojenia ciekawosci . Jesli nie bede z niej zadowolony wroce do Metzelera Sprteca M-1 lub nowszego M-3
---
pozdrawiam
jacek ( FireBlade 01')
Jacek
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- KrzyHo
- Motocykl: Byla 954 i SC33 x2
gothan mam prośbę, jak trochę pośmigasz na tych oponkach to napisz jak się spisują bo mam ochotę sobie zakupić te michelinki. Znalazłem na Ebay uk po 130 funtów za komplet. A tak przy okazji widzę że mieszkasz w Lewisham można by się kiedyś zgadać na browarka, ja mieszkam w Welling więc bardzo blisko. Pozdro
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
panowie czy jesli bym zalozyl 180 opone do 929 to by dawala rade? slyszalem ze lepiej sie przezuca moto w zakretach to jest nie co lepiej ale to w sumie dla mnie nie tyle istotne tyle zebym nie poczul duzej roznicy negatywnej? Bo jesli nie rozwiaze sprawy z wydechem to mam juz upatrzona 180 , rozumiem ze 190 a 180 to roznica 1 cm?