Kontrolka F1 w 929
- lukaszcbr
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR954
- Rok produkcji: 2002
Kontrolka F1 w 929
Kontrolka sie swieci jak wlaczam stacyjke, gdy odpalam motocyl odrazu gasnie. czy jest wszytsko oki?? NIe wiem co oznacza ta kontrolka i czy nie jest cos uszkodzone??..
- rodman
- Motocykl: 929RR '00
- Rok produkcji: 0
Ja mam u siebie to samo. NUmer bledu 35 i oznacza wadliwe działanie ukladu tzw. exup, u mnie dokladnie jest przepalony sterownik od tego ukladu i spece z serwisu powiedzieli ze nie jest to nic powaznego.Sterownik ten odpowiada za odpowiednie otwieranie i domykanie klapek przy air boxie i na dole w kolektorze.Ja mam ustawione klapki caly czas na otwarte i juz dosyc dlugo tak latam.
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
Serwisów kę masz na stronie masz stronie dział 929 sc44 , bo ci powiem ze już zapomniałem , mogę podpowiedzieć ze bedzi ci potrzebna zworka , ale najlepiej kawałek drucika , bo trzeba zewrzeć wtyki pod kanapą obok akumulatora (kolejności ze zwieranie i odczekiwaniem też ci nie powiem żeby nie wprowadzać cię w bład w serwisów ce wszystko jest rozpisane "english only")
- s_m_s88
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 0
Witam właśnie tak sobie czytałem waszą rozmowę i chciał bym dołączyć bo mam też z tą kontrolką problem ilość mrugnięć długich: 2, a krótkich: 3 nie wiem o co może sie rozchodzić bo motocykl odpala normalnie jeździ normalnie i spalanie ma tez normalne. W tej serwisów ce szukałem co to jak to ale ja za tępy jestem do j.angielskiego a tym bardziej do jezyka technicznego angielskiego
jak by dało rade to proszę o pomoc 
-
pietro
- Motocykl: Honda CBR 929 -już brak
- Rok produkcji: 2000
Witaj
Jeżeli chodzi o kontrolkę f1 to w porządku masz ,gaśnie po odpoleniu czyli wrzystko sprawne kolega ma tak jak rodman i związane jest z exsapem a dokładnie ponoć z modułem zapłonowym ale klapki w airboxsie ma otwarte i linki w kolektorze ustawione na maxsa otwarte i smiga już dwa sezony tylko na wolnych obrotach jak by troche pływały
pozdrawiam
Jeżeli chodzi o kontrolkę f1 to w porządku masz ,gaśnie po odpoleniu czyli wrzystko sprawne kolega ma tak jak rodman i związane jest z exsapem a dokładnie ponoć z modułem zapłonowym ale klapki w airboxsie ma otwarte i linki w kolektorze ustawione na maxsa otwarte i smiga już dwa sezony tylko na wolnych obrotach jak by troche pływały
pozdrawiam
pietro