Zegary z Angola na Europe
-
Pitu900
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 900rr
- Rok produkcji: 1996
Zegary z Angola na Europe
Siema , Moja 900rr wyszla na rynek angielski , lecz ja zmienilem zegary na europejskie (taka sama wersje zegarow). I nie bylo zadnych problemow do czasu az zauwazylem przeklamanie w podawaniu predkosci . Dla przykladu kiedy jake realnie 100km/h to w tym momencie licznik pokazuje juz 140km/h. Gdzie jest problem? Moze musze wymienic jeszcze jakis czujnik na europejski? Wszystkie inne parametry zegary pokazuja prawidlowo. Macie jakies pomysly?
Re: Zegary z Angola na Europe
Problem nie jest w zegarach, mam u siebie licznik angola z tarczami od uropy i jest git.
Masz oryginalny napęd i rozmiar opon ?
Masz oryginalny napęd i rozmiar opon ?
tak ,wszystko w oryginale . Dodam ze przed wymiana prawidlowo podawalo predkosc. Jest szansa ze kabelki zamienilem miejscami i stad moje przeklamania ?
Ja nie wymienialem samych tarcz tylko caly bebenek predkosciomierza.
Ja nie wymienialem samych tarcz tylko caly bebenek predkosciomierza.
Owszem zmienialem , lecz obudowa zegarów zostala z angola a bebechy i wiazka poszla z europejskich zegarow
jaką wiązkę ? przecież to polega tylko na wypieciu jednego i wpięciu drugiego.
Wiem , ale moja wiazka z angola byla bardzo zniszczona wiec ja podmienilem, chodzi oczywiscie tylko o odcinek wiazki od zegarow . Ma ktos moze jakies zdjecie ,,plecow'' zegarow w jaki sposob ma podlaczone kabelki?? Pozdro
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Najpewniej bedzie jak sciagniesz serwisowke z naszej strony i sprawdzisz na schemacie instalacji elektrycznej ktory tam jest. Pyknal bym Ci fote ale przedlifta sprzedalem i teraz mam tylko polifta.
No wiec serwisowke mam i znalazlem temat z zegarami ale dokladnego opisu kabli nie widze.
Nie będzie zdjęcia kostki i kolorów kabli. Musisz patrzeć na schemacie instalacji.