Kupie moto, najlepiej Hondę :)
-
grzechucbr
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Kupie moto, najlepiej Hondę :)
witam, po sprzedaży swojej 954rr myśle nad kupnem litra. Pieniądze to 15, max 16 tys zł. (wiem-nie za dużo). Pierwszy wybór to oczywiście 1000rr także jeżeli ktoś by coś wiedział o jakiejś porządnej i nie drogiej sztuce to prosiłbym żeby dać znać. Rozglądałem się na alledrogo ale nic sensownego w tych pieniądzach nie znalazłem, wszystkie lepione. Nie chciałbym zmieniać stajni bo wiadomo, że Honda była jest i będzie najlepsza, ale nie wiem czy nie przyjdzie mi szukać gsxr'a albo erłana bo w tych pieniądzach można z 2004 coś wybrać. A tak swoją drogą to jeśli ktoś miał styczność z którymś z tych motocykli( gsxr 1000 K3/K4 albo rn12) to też tu może jakieś swoje uwagi zamieścić. Bezawaryjność to chyba najlepsza strona Hondy...Będe wdzięczny za wszelką pomoc, informacje, opinie i wskazówki. Pzdr
-
arek
- Motocykl: był zx10r, jest sc57
- Rok produkcji: 2004
-
grzechucbr
- Motocykl:
czy mówimy o tej sztuce? http://tablica.pl/oferta/honda-cbr-1000 ... 5641f553f7, faktycznie od mechanika moto?
-
arek
- Motocykl: był zx10r, jest sc57
Dokładnie to ten. Naprawdę jest mechanikiem i to od wielu lat. Najpierw w ASO Hondy przy ul. Rakowej, a teraz w ASO Kawasaki przy ul. Szczecińskiej. Kilka razy nawet robił przy moich motorach. Jeśli wybierasz się go oglądać to nastaw się, że z wyglądu nie jest przysłowiową igielką. Ale masz nowy napęd i opony, no i fajnie brzmiący leo vince. Z drugiej strony patrząc, to mechanik wiec napewno wie jak ukryć wady w silniku no ale po charakterze tego Pana nie sądzę żeby coś ukrywał.
-
grzechucbr
- Motocykl:
- Koczis
- Motocykl:
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
Lepiej poczekać i dołożyć funduszy i zakupić tą właściwą, bo potem nikt Ci pieniędzy a nerwów tym bardziej nie zwróci
Ja też przechodziłem zakup po mojej SC 33 zakup 929 w dobrej cenie i choć kupiłem tanio od kumpla to po 300km poszedł mi silnik i akurat w tym jego winy nie było, bo przyczyna była całkiem inna i zrozumiała do wytłumaczenia dlaczego tak sie stało, ale jednak władowałem potem 3000zł w resztę i juz taka okazja nie była jak na początku
Polecam opanowanie zapału i na chłodno kalkulację zakupu i wyjdziesz na pewno na tym sto razy lepiej niż ja np.
-
grzechucbr
- Motocykl: