Kombinezon opinie użytkowników
- jakub-nt
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Kombinezon opinie użytkowników
Witam wszystkich. Otóż "wyrosłem" ze swojego kombinezonu i tak nie bardzo mam 3tys na Dainese, Alpinestars Arlen Nesa czy czegokolwiek innego z wyższej półki, stąd moje pytanie. Czy może ma ktoś z poniższych kombi, lub wie co nie co i mógłby mi doradzić. Otóż zastanawiam się nad następującymi markami
-TSCHUL, -OZONE, -IXS, -SECA, -TTI, -PROBIKER
Głównie coś do max 1300zł
-TSCHUL, -OZONE, -IXS, -SECA, -TTI, -PROBIKER
Głównie coś do max 1300zł
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
2 sezony latalem w tschul byl naprawde ok. spelnial moje oczekiwania w 101% lecz dopiero zauwazylem roznice gdy dostalem od kolegi z |USa nowego Berika Kangaroo. ale gdybym nie dostal dalej latal bym w nim. ja w moim mialem gumowe naszywki tschul. sciaglem je i naszylem honda i bylo jeszcze lepiej
IXs to cholernie dobra niedoceniana firma takie firmy jak tti probike tschul nie dorastaja nawet do piet IXs
IXs to cholernie dobra niedoceniana firma takie firmy jak tti probike tschul nie dorastaja nawet do piet IXs
Rozglądam się za używkami, tylko jak coś mi się podoba to jest 200-300km ode mnie. Muszę przymierzyć bo kombinezony dwóch różnych marek mają różne rozmiarówki. Tschul nowy to jadę do sklepu i przymierzam. Wstrzymam się jeszcze miesiąc, jak nie znajdę blisko dobrej używki to jadę do sklepu i kupuję TSCHUL 747 TITANIUM. Dzięki wszystkim za pomoc, pozdrawiam.
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
- Rok produkcji: 0
hej, Ja śmigam w TTI juz 3 sezony i nic złego nie powiem. Oczywiście nie jest to super fimowa skóra i jak na razie TTI spełnia wszystkie moje oczekiwania. Przeszedł juz chyba ze 2 kąpiele i trzyma się w całości... tylko w jednym miejscu szew puślił, to jest w podpince od spodni na tyłku, ale to sie nie liczy, mogłem za mocjo spiąć pośladki, któregoś razu.
W tym sezonie dalej będę w nim śmigał. Wprawdzie mojego modelu juz nie kupisz
ale za te kasę z czystym sumieniem mogę polecić te firmę.
W tym sezonie dalej będę w nim śmigał. Wprawdzie mojego modelu juz nie kupisz
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
KUPUJ ODE MNIE DAINESE..Zolty 52, w cenie jak TTi
[ Dodano: Czw Mar 21, 2013 3:11 pm ]
za 1300 z bólem oddam ci swojego Dainese LAguna Seca 52 zólty...2 sezonyw nim latalem ale niezly stan... slider tylko do wymiany albo do lansu:D
[ Dodano: Czw Mar 21, 2013 3:11 pm ]
za 1300 z bólem oddam ci swojego Dainese LAguna Seca 52 zólty...2 sezonyw nim latalem ale niezly stan... slider tylko do wymiany albo do lansu:D
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej