Malowanie Repsola z 2007 roku - dane do poradnika
- ChrisCBR1000
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Malowanie Repsola z 2007 roku - dane do poradnika
Witam
Tak jak napisałem w ,, Przywitaniu '' jestem zainteresowany zakupem Repsola z 2007 roku.
Z racji tego że co miesiąc jestem w Niemczech postanowiłem właśnie tam coś dla siebie poszukać. Z okolic Frankfurtu sprowadziłem już kilka samochodów dla znajomych i na szczęście nigdy się nie przejechałem ( nie jestem handlarzem - pomagałem tylko znajomym unikać super okazji ).
Wczoraj wróciłem w kolejnego wyjazdu i będąc tam tydzień wykonałem kilka telefonów w sprawie motocykla.
Na początek 3 pytania :
1) Czy jest możliwe żeby Repsol z 2007 roku miał ramę pomalowaną na czarno ?
2) Dużo Repsoli w Niemczech nie posiada na samym spodzie owiewki kilku naklejek tylko jeden duży czerwony napis Honda , czy tak może być ? ( w jednym z testów miesięcznika motocykl właśnie jest taki repsol
3) W galerii znalazłem zdjęcia Repsola z 2007 roku ( malowanie Europa ) kolor , który na aukcjach wydaje się czarny w galerii forum jest granatowy ? jaki naprawdę ma być ten kolor ? - czarny wygląda dużo ładniej
Pomoc , którą od Was uzyskam chciałbym zamieścić w poradniku , który mam zamiar stworzyć i później udostępnić - wydaje mi się ze coś takiego zawsze się przyda.
P.S Mam nadzieję ze nie powtarzam tematu , przeglądałem wszystkie 5 stron i nie znalazłem nic podobnego , jeśli jednak taki temat już jest to przepraszam za powtórkę.
Z góry dziękuję Wszystkim za pomoc
Tak jak napisałem w ,, Przywitaniu '' jestem zainteresowany zakupem Repsola z 2007 roku.
Z racji tego że co miesiąc jestem w Niemczech postanowiłem właśnie tam coś dla siebie poszukać. Z okolic Frankfurtu sprowadziłem już kilka samochodów dla znajomych i na szczęście nigdy się nie przejechałem ( nie jestem handlarzem - pomagałem tylko znajomym unikać super okazji ).
Wczoraj wróciłem w kolejnego wyjazdu i będąc tam tydzień wykonałem kilka telefonów w sprawie motocykla.
Na początek 3 pytania :
1) Czy jest możliwe żeby Repsol z 2007 roku miał ramę pomalowaną na czarno ?
2) Dużo Repsoli w Niemczech nie posiada na samym spodzie owiewki kilku naklejek tylko jeden duży czerwony napis Honda , czy tak może być ? ( w jednym z testów miesięcznika motocykl właśnie jest taki repsol
3) W galerii znalazłem zdjęcia Repsola z 2007 roku ( malowanie Europa ) kolor , który na aukcjach wydaje się czarny w galerii forum jest granatowy ? jaki naprawdę ma być ten kolor ? - czarny wygląda dużo ładniej
Pomoc , którą od Was uzyskam chciałbym zamieścić w poradniku , który mam zamiar stworzyć i później udostępnić - wydaje mi się ze coś takiego zawsze się przyda.
P.S Mam nadzieję ze nie powtarzam tematu , przeglądałem wszystkie 5 stron i nie znalazłem nic podobnego , jeśli jednak taki temat już jest to przepraszam za powtórkę.
Z góry dziękuję Wszystkim za pomoc
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
przecież jest poradnik na stronie głównej fireblade.pl ? wszystkie malowania tam są pokazane http://www.fireblade.pl/sc57b_malowania_eu.php a lista sponsorów na dolnej owiewce ponoć była za dopłatą więc nie wszystkie repsole to mają, rama powinna być w repsolu stalowa nie czarna. więc pewnie ktoś wymienił owiewki na jakieś chińczyki albo nówki ori , niemcy bogaci 
- ChrisCBR1000
- Motocykl:
-
PetereQ
- Motocykl: BMW S1000RR HP4
- Rok produkcji: 2014
U mnie jest ciemno granatowy z brokatem jakby i wydaje mi sie ze tak powinno byc. Kolor jest na tyle ciemny ze w zaleznosci od swiatla prawdopodobnie wychodzi czarny lub granatowy.
Repsol powinien miec srebrna rame , srebrny wahacz - zlote zaciski i zlote lagi.
Repsol powinien miec srebrna rame , srebrny wahacz - zlote zaciski i zlote lagi.
- Ci użytkownicy podziękowali PetereQ za ten post:
- Anonymous
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- wahacz tylko srebrny jest w repsolach bo to przeciez jest replika RCV
- naklejki sponsorow sa dodawane do motocykla ale nie trzeba ich naklejac (ja ich nie mam naklejonych)
- kolor w europie to tzw. repsol blue czyli cienmy granat z brokatem (pod swiatlo widac), z daleka wyglada jak czarny, natomiast tylko w USA jest to kolor czarny!
- naklejki sponsorow sa dodawane do motocykla ale nie trzeba ich naklejac (ja ich nie mam naklejonych)
- kolor w europie to tzw. repsol blue czyli cienmy granat z brokatem (pod swiatlo widac), z daleka wyglada jak czarny, natomiast tylko w USA jest to kolor czarny!
- Ci użytkownicy podziękowali Tytus za ten post:
- Anonymous
- ChrisCBR1000
- Motocykl:
A może ktoś jeszcze coś napisac na temat tego numerowania ? Niektóre Repsole maja w aukcji opis 934/999 - moze prosze ktoś wyjaśnic.
Czy to jakas ,, limitowana wersja '' ? Różni sie taki Repsol czyms od zwykłego ?
Pzdr.
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2012 9:22 am ]
Zapomniałem napisac ze 934/999 to tylko przykład
Czy to jakas ,, limitowana wersja '' ? Różni sie taki Repsol czyms od zwykłego ?
Pzdr.
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2012 9:22 am ]
Zapomniałem napisac ze 934/999 to tylko przykład
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- ChrisCBR1000
- Motocykl:
-
PetereQ
- Motocykl: BMW S1000RR HP4
- Rok produkcji: 2014
Mnie sie to wydaje jakiś kit i jakby to powiedzial moj znajomy "chlyt markitingowy".
Ja takiego ustrojstwa nie mam i na amorze tez nie widze sladow po naklejce - ale posiadaczem repsola jestem niedlugo wiec mozliwe ze nie odkrylem jeszcze wszystkich tajnikow...
A dodam ze numer vin mam fajowski xxxx304040xx cos takiego - nie mam dowodu przy sobie bo bym dokladniej napisal
Ja takiego ustrojstwa nie mam i na amorze tez nie widze sladow po naklejce - ale posiadaczem repsola jestem niedlugo wiec mozliwe ze nie odkrylem jeszcze wszystkich tajnikow...
A dodam ze numer vin mam fajowski xxxx304040xx cos takiego - nie mam dowodu przy sobie bo bym dokladniej napisal
- ChrisCBR1000
- Motocykl:
-
kamilnumero10
- Motocykl:
- ChrisCBR1000
- Motocykl: