modul do 929
-
mario_v6
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc59 sc44 track bike
- Rok produkcji: 2009
modul do 929
Witam czy ktos wie czy modul zaplonowy ze stanow bedzie dzialal bez problemow w europejskiej wersji 929 o ile wiem te ze stanow nie maja immobilajzera fabrycznie!
mario
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Z tego co wiem nie bedzie Ci to dzialalo, musisz zmienic cala instalacje zeby wlozyc do moto modul z amerykanca, przynajmniej tak jest w 954 bo moduly europa i usa roznia sie wiec mozesz je popalic wkladajac amerykanca. Jezeli padl Ci twoj modul sprobuj go naprawic w Olsztynie a jesli nic nie pomoze to poszukaj calej inst amerykanskiej bo jednak moduly i immo to nie za fajna sprawa w 929
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
no wlasnie, powiedz jaki masz problem bo ostatnio przerabialem jedna ciekawa historie, skladam 929 po dachowaniu, kluczyk byl zlamany, no i wlasnie nie mialem modulu do rozkodowania immo, siedzi on w gornej czesci kluczyka, mialem tylko to co siedzi w stacyjce - ostatecznie udalo sie dorobic
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
-
mario_v6
- Motocykl: sc59 sc44 track bike
- Rok produkcji: 2009
Dzieki chlopaki za rady i porady jotro mam dostac komputer ten ze stanow w ktorym fabrycznie niema hiisa z jednego kluczyka wprulem czipa i mam nadzieje ze niebedzie problemow z odpaleniem zobaczymy napewno dam znac co i jak pozdro dla wszystkich!!
[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 2:53 pm ]
Insaine, pisales ze masz kompa z immo i kluczykiem do 929 ze swojego dzwona ile za calosc chcesz jakies fotki tego sprzetu bys mi podeslal pozdro
[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 2:53 pm ]
Insaine, pisales ze masz kompa z immo i kluczykiem do 929 ze swojego dzwona ile za calosc chcesz jakies fotki tego sprzetu bys mi podeslal pozdro
mario