modul do 929

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)
mario_v6
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: sc59 sc44 track bike
Rok produkcji: 2009

modul do 929

Post autor: mario_v6 »

Witam czy ktos wie czy modul zaplonowy ze stanow bedzie dzialal bez problemow w europejskiej wersji 929 o ile wiem te ze stanow nie maja immobilajzera fabrycznie!
mario
Awatar użytkownika
jacko
Motocykl: CBR929RR
Rok produkcji: 0

Post autor: jacko »

dokładnie, z wersji USA immobilajzera nie ma.
mario_v6

tak tak ale ciekawe czy bedzie dzialal bez problemu w wersji naszej chodzi mi oto czy to ze niema w nim immobilaizera nie wplynie na prace elektryki!!
mario
Awatar użytkownika
Insaine
Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
Rok produkcji: 2000

Post autor: Insaine »

Powiem ci że ten temat był już poruszany chyba z 954 i coś tam chłopaki mówili o instalacji że coś nie chuczy nie wiem na pewno poszukaj na forum, ale by jak ci nie huczało to ja mam cały komp z immo z jednym kluczykiem i ze wszystkimi zamkami europejski ze swojego dzwona
mario_v6

ok dzieki zobacze co bedzie sie dzialo a na razie dorobie kluczyk bez immo i na nim bede odpalal.Pozdrawiam
mario
Awatar użytkownika
fabiq
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC33
Kontakt:

Post autor: fabiq »

jak bedziesz odpalal kiedy w dorobionym kluczyku nie bedzie immo
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)
Awatar użytkownika
RudiszRR
Motocykl: 1000 RR HRC
Rok produkcji: 2007
Kontakt:

Post autor: RudiszRR »

Z tego co wiem nie bedzie Ci to dzialalo, musisz zmienic cala instalacje zeby wlozyc do moto modul z amerykanca, przynajmniej tak jest w 954 bo moduly europa i usa roznia sie wiec mozesz je popalic wkladajac amerykanca. Jezeli padl Ci twoj modul sprobuj go naprawic w Olsztynie a jesli nic nie pomoze to poszukaj calej inst amerykanskiej bo jednak moduly i immo to nie za fajna sprawa w 929
Awatar użytkownika
fabiq
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: SC33
Kontakt:

Post autor: fabiq »

no wlasnie, powiedz jaki masz problem bo ostatnio przerabialem jedna ciekawa historie, skladam 929 po dachowaniu, kluczyk byl zlamany, no i wlasnie nie mialem modulu do rozkodowania immo, siedzi on w gornej czesci kluczyka, mialem tylko to co siedzi w stacyjce - ostatecznie udalo sie dorobic
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)
mario_v6

Dzieki chlopaki za rady i porady jotro mam dostac komputer ten ze stanow w ktorym fabrycznie niema hiisa z jednego kluczyka wprulem czipa i mam nadzieje ze niebedzie problemow z odpaleniem zobaczymy napewno dam znac co i jak pozdro dla wszystkich!!

[ Dodano: Wto Paź 07, 2008 2:53 pm ]
Insaine, pisales ze masz kompa z immo i kluczykiem do 929 ze swojego dzwona ile za calosc chcesz jakies fotki tego sprzetu bys mi podeslal pozdro
mario
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne Dyskusje”