Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
-
Grzesku
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000RR
- Rok produkcji: 2005
-
Tomas
- Motocykl: Honda 1000 RR
- Rok produkcji: 2006
Witaj, miałem taki motorek, rok ten sam jak kupiłem miał jakieś 40tysi km, K&N powietrza, wydech Micron nowe gumy. Przy 50tys km został wymieniony rozrząd,regulacja gaźników i zaworów. Cziken stwierdził,że motorek jest ok pod względem mechanicznym, bez problemu go sprzedałem w podobnej cenie w czerwcu ubiegłego roku. Bardzo przyjemna maszyna, nie sugeruj się przebiegiem, to mało realne chyba że ten motor stał w domu jako mebel. jak kolega stwierdził brakuje mu odważnika z lewej strony, dlaczego? obejrzyj go dokładnie i się targuj.Wesołych Świąt!!!
Tomas
- trakuli
- Motocykl: CBR 929 RR
- Rok produkcji: 2001
Brak odważnika o niczym nie świadczy!
Mój najzwyczajniej w świecie odpadł podczas ostatniej przejażdżki. Ot tak po prostu po 600 km od zakupu i skręcenia- jak w starej skarpecie-w niej też gubiłem graty-tyle,że wtedy mnie to bawiło :evil:
Moto bardzo ładne-cena nie najmniejsza-ale widać,że wie za co ceni
Mój najzwyczajniej w świecie odpadł podczas ostatniej przejażdżki. Ot tak po prostu po 600 km od zakupu i skręcenia- jak w starej skarpecie-w niej też gubiłem graty-tyle,że wtedy mnie to bawiło :evil:
Moto bardzo ładne-cena nie najmniejsza-ale widać,że wie za co ceni
CBR 929 RR Xenon,Carbon, Akropovic, Stalowe oploty, K&N, D.I.D.,Crash Pady,Michelin Pilot Sport,
-
bombola
- Motocykl: Nie ma
- Rok produkcji: 0
Co sądzicie
Witam wszystkich.
Zwracam się do Was z prośbą o ocenę takiego oto bladego:
http://www.allegro.pl/item607198561_hon ... 900rr.html
Zwracam się do Was z prośbą o ocenę takiego oto bladego:
http://www.allegro.pl/item607198561_hon ... 900rr.html
- Marvin
- Motocykl: SC 33
- Rok produkcji: 99
jestem tego samego zdania co przedmówcy tyle ze jak na rocznik 97 cena trochę wysoka mym skromnym zdaniem ale oglądnij dokładnie bo może warto ! mam jeszcze jedna prośbę do ciebie ...
NIGDY ALE TO NIGDY WIĘCEJ nie określaj tematu posta w tak nieprzemyślany sposób jak ten teraz ...
na moim forum za takie tematy posty bez czytania lądowały na śmietniku jako SPAM
i uważam ze tu tez powinny
NIGDY ALE TO NIGDY WIĘCEJ nie określaj tematu posta w tak nieprzemyślany sposób jak ten teraz ...
na moim forum za takie tematy posty bez czytania lądowały na śmietniku jako SPAM
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Moto bardzo ładne - nawet mój wybredny kolega oko na nim zawiesił
Jeżeli stan techniczny jest równie piękny, jak wygląd to trzeba się tylko potargować i przyklepać udaną transakcję.
Pamiętaj, że czym więcej ponarzekasz przy kupnie (nawet ściemniając) tym więcej utargujesz
A!!! I musiałby coś zjechać na rejestrację w kraju
Powodzenia!
Jeżeli stan techniczny jest równie piękny, jak wygląd to trzeba się tylko potargować i przyklepać udaną transakcję.
Pamiętaj, że czym więcej ponarzekasz przy kupnie (nawet ściemniając) tym więcej utargujesz
A!!! I musiałby coś zjechać na rejestrację w kraju
Powodzenia!