Co do VIN, wpisz w google "dekoder VIN" powpisuj ten który dostałeś od sprzedawcy na paru różnych stronach i będziesz miał jakiś tam podgląd jaki to jest rocznik. P.S. Za dużo informacji nie uzyskasz na tych stronach chyba, że zapłacisz.
Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
-
nihu ya
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
Wiesz co, moim zdaniem jeśli podobają Ci się 954, to poczekaj i szukaj dalej, ale musisz być bardzo cierpliwy
może minie 1-2 msc a może więcej [ zima idzie ] i dozbierasz troszkę więcej. Na coś lepszego. Chyba, że podobają Ci się też 929, ale to jest już Twoja osobista decyzja
Co do VIN, wpisz w google "dekoder VIN" powpisuj ten który dostałeś od sprzedawcy na paru różnych stronach i będziesz miał jakiś tam podgląd jaki to jest rocznik. P.S. Za dużo informacji nie uzyskasz na tych stronach chyba, że zapłacisz.
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Jeżeli coś puka to pewnie kosz. Ale to wróżenie jest z fusów. Trzeba usłyszeć.
Jak masz śmietnik kupić 954 to lepiej się rozglądać za 929 ale z tym to też ciężko.
Jak masz śmietnik kupić 954 to lepiej się rozglądać za 929 ale z tym to też ciężko.
Oddam nerkę za cbr :)
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
Pierwsza niebieska 2002r. - padlina, obstawiam chińskie plastiki, zbiornik pomalowany, naklejka dupowato naklejona.
Druga czerwona - padlina jeszcze gorsza, czasza malowana i odstaje, moto ogólnie pewnie całe malowane, brak jednego ciężarka, jakieś gówniane manetki założone, czasza źle zgrana pewnie lepiona kilka razy
Ostatnia niebieska też cała malowana, o widocznych uszkodzeniach widać więc nie ma co pisać. Czasza źle z lampą leży, ogólnie 954 jest ciężko poskładać po glebie.
Jeśli słychać jakieś stuki to jest to rzeczą normalną w 954 i raczej nie warto się przejmować, może być to kosz, może być to rozrząd. Warto natomiast sprawdzić czy to nie napierdala panewka, rzecz oczywista.
W tej kasie igły sie nie spodziewaj ale te egzemplarze to zdechłe padaki. Za dychę kupisz coś co przynajmniej zostało zrobionę w miarę dobrze bo na bezwypadek to nie licz.
Druga czerwona - padlina jeszcze gorsza, czasza malowana i odstaje, moto ogólnie pewnie całe malowane, brak jednego ciężarka, jakieś gówniane manetki założone, czasza źle zgrana pewnie lepiona kilka razy
Ostatnia niebieska też cała malowana, o widocznych uszkodzeniach widać więc nie ma co pisać. Czasza źle z lampą leży, ogólnie 954 jest ciężko poskładać po glebie.
Jeśli słychać jakieś stuki to jest to rzeczą normalną w 954 i raczej nie warto się przejmować, może być to kosz, może być to rozrząd. Warto natomiast sprawdzić czy to nie napierdala panewka, rzecz oczywista.
W tej kasie igły sie nie spodziewaj ale te egzemplarze to zdechłe padaki. Za dychę kupisz coś co przynajmniej zostało zrobionę w miarę dobrze bo na bezwypadek to nie licz.
-
łotwock
- Motocykl: cbr 600
Robaczki przesiadam sie z cbr 600 na 954 i interesuje mnie tylko i wylacznie jedno malowanie (ktore wystepowalo rowniez w fri sport), i znalazlem takie oto ogloszenie
http://olx.pl/oferta/cbr954-cbr-954-fireblade-929-cbr929-f4i-zx10-gsxr-1000-zx9-ninja-CID5-IDbeQKt.html
Moze juz ktos ogladam i jest w stanie cos powoiedziec o tym moto??
Dzieki
pozdr
http://olx.pl/oferta/cbr954-cbr-954-fireblade-929-cbr929-f4i-zx10-gsxr-1000-zx9-ninja-CID5-IDbeQKt.html
Moze juz ktos ogladam i jest w stanie cos powoiedziec o tym moto??
Dzieki
pozdr
-
Patryk_
faktycznie wygląda na nielakierowaną ale przebieg to włóż między bajki 
-
nihu ya
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Jak dla mnie to najładniejsze malowanie bo i moje 
A ogólnie motocykl wygląda bardzo ładnie. Masz ten + że gościu może dowieźć Ci go pod dom. Tylko ciekawe na jakich zasadach?
Jeśli nie masz daleko warto zerknąć. Najważniejsze to żeby motocykl był zimny. Odpalić posłuchać. Teraz masz jeszcze w miarę pogodę która pozwoli Ci na delikatną przejażdżkę. Nie widać jakie ma oponki. w jakim stanie łańcuch, za to wszystko możesz się licytować. Plastiki to najważniejsza czasza
jeśli nie klejona i nie malowana to wielki plus, tak samo jak mocowanie lampy i sama lampa ogółem
Co do tego motocykla, nie jestem w 100% pewien, ale już chyba trochę stoi na olx. Może martwy sezon na sprzedaż? Może coś nie tak?
A ogólnie motocykl wygląda bardzo ładnie. Masz ten + że gościu może dowieźć Ci go pod dom. Tylko ciekawe na jakich zasadach?
Jeśli nie masz daleko warto zerknąć. Najważniejsze to żeby motocykl był zimny. Odpalić posłuchać. Teraz masz jeszcze w miarę pogodę która pozwoli Ci na delikatną przejażdżkę. Nie widać jakie ma oponki. w jakim stanie łańcuch, za to wszystko możesz się licytować. Plastiki to najważniejsza czasza
-
łotwock
W takie przebiegi nie wierze. Szkoda, ze tak ludzie kombinuja. Moja cebra ma ponad 50 tys i pewnie bede mial problem ze sprzedaza, ale ja przynajmniej dam gwarancje, ze m.in grama oleju nie bierze. Transport to nie problem bo pozyczam przyczepke pod moje zagazowane berlingo i ruszam w droge. Tyle, ze mam 300 km i wolalbym najpierw rozwazyc wszystkie plusy i minusy bo szkoda mi czasu. Dopytam jeszcze sprzedawcy o opony, naped itp
-
Patryk_
długo stoi bo cena wysoka
a co do łańcucha to wisi jak psu jajca, naciąg też raczej przy końcu ale po tym zdjęciu ciężko coś wywnioskować konkretniej. Chyba też inny łby śruby mocującej piec z ramą
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
Panowie . Moto długo stoi bo to słynny handlarz z tarnowa a dokładnie zalasowej ...
.
Mogę go wam zlukać i to jeszcze jutro ale nie napalałbym się . 99% moto miało duże przygody .
Mogę go wam zlukać i to jeszcze jutro ale nie napalałbym się . 99% moto miało duże przygody .
-
łotwock
Fajnie by bylo gdybys sie mu troche przyjrzal. Szkoda mi jechac 300 km i ogladac zlom
-
Tommy z Łajomi
- Motocykl: CBR 600rr
- Rok produkcji: 2016
Panowie co do tych przebiegów to nie do końca jest tak jak mówicie. Mój kumpel ma 954 z 2002r i ma oryginalne 20 tyś km przebiegu. Ja sprzedałem w sierpniu swoją VFR-rę również z 2002r. z oryginalnym przebiegiem 25500 tyś km, więc jak widać nie wszyscy kombinują. Szukaj motocykla od właściciela motocyklisty, który użytkuje sprzęt od kilku sezonów, a nie od handlarza, wtedy masz szansę na w miarę oryginalny egzemplarz.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
a mieliscie oboje te motocykle od nowosci?
W burdelu pani powie ci tez ze pracuje od 3 dni i jestes jej 2 klientem:)
W burdelu pani powie ci tez ze pracuje od 3 dni i jestes jej 2 klientem:)