Przywitaj się tutaj!
-
Wariat79
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
- wujek krzysiek
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Siema.
Witam wszystkich forumowiczów. Chcialem pochwalić sie nowym nabytkiem cbr 929 z 2000r.
przywieziony z wloch, jestem jego drugim wlaścicielem. moto narazie ladnie gada i juz niemoge sie doczekac pierwszych wyjazdów. Mam nadzieje ze bedzie mi dlugo i dobrze sluzył. Jest to moj drugi motocykl, wczesniej ujeżdżałem... rometa 50cc. To dosc duza zmiana ale mysle ze pomalu ogarne jazde na wymarzonej Hani.
Pozdrawiam i zycze szerokości.[/fade][/center][/list][/quote]
przywieziony z wloch, jestem jego drugim wlaścicielem. moto narazie ladnie gada i juz niemoge sie doczekac pierwszych wyjazdów. Mam nadzieje ze bedzie mi dlugo i dobrze sluzył. Jest to moj drugi motocykl, wczesniej ujeżdżałem... rometa 50cc. To dosc duza zmiana ale mysle ze pomalu ogarne jazde na wymarzonej Hani.
Pozdrawiam i zycze szerokości.[/fade][/center][/list][/quote]
-
adamRR
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 0
Witam serdecznie
Witam. Mam na imię Adam, aktualnie nie posiadam motocykla ale już niedługo się to zmieni, mam zamiar upolować jakąś ładną cbr 929
Na razie zamierzam coraz bardziej pogłębiać wiedzę na temat tegoż motocykla, między innymi dlatego tutaj jestem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników