Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
-
karol954
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Znawcą nie jestem, ale wygląda całkiem ładnie, widać że prawie seria. Jeżeli chodzi o przebieg, to sam mam 954 z 47 tyś przebiegu (pewne 47) i moto praktycznie bez oznak zużycia. Śmiało lepiej brać 50 tyś, niż zajeżdżone 25 z realnym nalotem 100k km. Sporo sobie ceni ten egzemplarz, ale ja bym się nim zainteresował. Daleko masz?
-
michalkowal
- Motocykl:
witam, a moze tu ktos mi pomoze jestem ze szczecina do goscia mam 800km nei chce w ciemno jechac jest ktos z okolic LUBLINA? jak ten link dla was wyglada? moze to juz przerabialiscie? koles po glosie wydaje sie byc "wporzo' jak kazdy handlarz, sprowadzil z wloch
cena atrakcyjna, a mi zalezy na tym nakedzie ktory jest tam zrobiony, a dodatkowo jesti lampa wiec jak bede chcial to na sporta wroce
malowanie niby oryginal... bez szlifa od 2002r i doinwetowany dobrze
ma fakturki na wsyzsto. moglby mi ktos ja sprawdzic? odwdziecze sie pienieznie badz jakas flaszeczka
ja ksprzet bylby dobryu to jade lada dzien i wracam 800km na koniu 
http://olx.pl/oferta/honda-cbr-954-150k ... 5mazJ.html
http://olx.pl/oferta/honda-cbr-954-150k ... 5mazJ.html
-
lajt111
- Motocykl: 929rr
- Rok produkcji: 2001
chcesz jechac 800km po ,,psa " po dzwonie to nie jest zaden ,,naked" cena moze i dobra jak na 954 no ale to takie 954 po przejsciach bez owiewek nie wybrał bym sie po to 800km .... jesli to nie jest po dzwonie to nie wiem po kiego ktoś tak pokaleczył ładne moto jakim jest 954 pozatym o jakim oryginalnym malowaniu tu mowa ? chyba ze chodzi o rame
ale tego tez bym nie był pewien
[ Dodano: Sro Kwi 16, 2014 8:51 pm ]
aa i z tego co widze to felgi ostro odrapane czyżby ktos tym jezdził w terenie ? skoro gleby nie miał to znaczy ze ktoś tu lubi ,,hopki" krawężniki itp. oponki pozatym do wymiany na zaraz odpuść sobie tego golasa z golasów polecam horneta 900 miałem 2 sztuki chętnie doradzę
[ Dodano: Sro Kwi 16, 2014 8:51 pm ]
aa i z tego co widze to felgi ostro odrapane czyżby ktos tym jezdził w terenie ? skoro gleby nie miał to znaczy ze ktoś tu lubi ,,hopki" krawężniki itp. oponki pozatym do wymiany na zaraz odpuść sobie tego golasa z golasów polecam horneta 900 miałem 2 sztuki chętnie doradzę
-
michalkowal
- Motocykl:
hornetami latam w robocie
wystarczy mi
nei chce horneta ;P w takim razie szukam dalej skoro odradzacie, a niby naked "pies" dalcego hmmm gosc niby zrobil sobie go pod sibie i juz mial dosc sporta i chcial cos wlasnei z lepsza widocznoscia
dlatego wsyztsko sobie pozmienial, pozatym jest oryginalna czacha z lampami i stelazem... a plastiki / owiewki boczne tez niby sa
ale ok...mowicie ze nie to tak neich zostanie 
- arturN
- Motocykl: CBR 954RR ''SE''
- Rok produkcji: 2002
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
Niebieska wygląda zdecydowanie lepiej, jest szansa, że to ori malowanie nawet
aczkolwiek widzę przytarty dekiel po lewej więc nie wiem...
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
- Rok produkcji: 2001
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - 954 SC50
Niebieska jest w oryginalnym malowaniu może miała jak już to boczek lewy zmieniony .
Żółta no niestety ale malowanie choć imituje ori to nie jest wychodziły żółto niebieskie i odcień tego niebeiskiego troche mi sienie zgadza oraz naklejki nie ori trochę krzywo ponaklejane
Nie ma co ich skreślać ważne aby były proste oraz silniki zdrowe .
Żółta no niestety ale malowanie choć imituje ori to nie jest wychodziły żółto niebieskie i odcień tego niebeiskiego troche mi sienie zgadza oraz naklejki nie ori trochę krzywo ponaklejane
Nie ma co ich skreślać ważne aby były proste oraz silniki zdrowe .