Przywitaj się tutaj!
-
cziken929
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
-
Yannkes
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
hehe, motor orginalnie był koloru czerwono niebieskiego. rama zostala wypolerowana przez kumpla. Miala jakiegos szlifa we wloszech. Wloch ja zrobil na szybko, kolega kupił, posmigał i ja kupilem od niego.
apropos;P tak wyglądała zrobiona na psa u kolegi: :twisted: :
Profesjonalnie przerobione moto do stuntu to bylo. Smigal tym tylko na kole bo wiecej nie umial:P
apropos;P tak wyglądała zrobiona na psa u kolegi: :twisted: :
Profesjonalnie przerobione moto do stuntu to bylo. Smigal tym tylko na kole bo wiecej nie umial:P
-
siwynd
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1997
siema
mam na imie lucek nieszkam w Nowej Debie i jestem dumnym posiadaczem 929 od jakiegos miesiaca wczesiej ujezdzalem gsxr750 k86:D fajera kupilem jako laleczke i mam zamiar taka ja pozostawic ale laduje kase w drobny tuning np zamontowalem juz kierunki led crashpady i najblizszym czasie bedzie zalozony takze undertile, nadkole i szyba:D oploty i karbonik juz byly:PP
pozdrawiam
pozdrawiam
-
siwynd
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1997
Piotrek pisze:Uuu doswiadczony kolega :twisted:
ja tam nie mowie ze dozwiadczony jestem ale to moto zarzynalem od 2003 a ze napisalem k86 to tak na jaja bio skoto sa k1, k2... to moze byc i k86:pp
a lansowac po jakis wiejskich westynach i dyskotekach tez nie mam zamiaru wole poleciec sobie na jakis zlot albo posmigac sobie po serpentynach w bieszczadach chociaz nie powiem na kolo tez lubie postawic moto:D
a zdiecia dodam w najblizszyn czasie
pozdrawiam
-
Grzesku
- Motocykl: 1000RR
- Rok produkcji: 2005
Hi Hey Hello !
Witam, jestem Grzesiek i śmigam na sc33 z 1999 r. w czarnym nieorginalnym malowaniu
Jestem z okolic Wrocławia, bliżej mam do Oławy, ale bardzo lubie kręcić się po Wrocławiu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam