a swoją rogą co fajnego w kasie 300 kupić ??
Rękawice Alpinestars PODRÓBKI !!!!
- Adam K
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2002
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
- Kontakt:
no przy 3 paczkach nie pomogą, ale wszyscy wiemy, że niestety często ciuchy na siebie muszą zapracować i wtedy cieszysz się, że lipy nie brałeś
W okolicach 300 zł może coś wybierzesz http://racerpolska.pl/produkty.htm
W okolicach 300 zł może coś wybierzesz http://racerpolska.pl/produkty.htm
- Mati
- Motocykl: Homda CBR 900 RR sc33
- Rok produkcji: 1998
Ludzie,
Jak czytam te posty powyżej to aż mi się "WŁOS NA GŁOWIE JEŻY", podbije więc atmosferę grozy, woooooo !!!
Skoro podróbki Alpinestars posiadają naszywkę "made in china" to nasuwają mi się następujące pytania/stwierdzenia:
1.
Jeśli podrabiałbym Alpinestars to na 100 % nie naszywałbym na kombi lub rękawice naszywki "made in China", wolałbym naszyć "made in Italy" lub "made in Romania" - przecież jak podrabiać to na całego
Skąd więc naszywki "made in China"??????
I tutaj drżyjcie wszyscy posiadacze strojów Alpinestars "made in Italy", "made in Romania", hahaha !!!
2.
Kto powiedział, że Alpinestars nie wytwarza odzieży w Chinach?
Każdy, większy producent odzieży posiada tam swoje wytwórnie lub podwykonawców.
Jak czytam te posty powyżej to aż mi się "WŁOS NA GŁOWIE JEŻY", podbije więc atmosferę grozy, woooooo !!!
Skoro podróbki Alpinestars posiadają naszywkę "made in china" to nasuwają mi się następujące pytania/stwierdzenia:
1.
Jeśli podrabiałbym Alpinestars to na 100 % nie naszywałbym na kombi lub rękawice naszywki "made in China", wolałbym naszyć "made in Italy" lub "made in Romania" - przecież jak podrabiać to na całego
Skąd więc naszywki "made in China"??????
I tutaj drżyjcie wszyscy posiadacze strojów Alpinestars "made in Italy", "made in Romania", hahaha !!!
2.
Kto powiedział, że Alpinestars nie wytwarza odzieży w Chinach?
Każdy, większy producent odzieży posiada tam swoje wytwórnie lub podwykonawców.
- Zawadka929
- Motocykl: Honda CBR 954 FireBlade
- Rok produkcji: 2003
- Mati
- Motocykl: Homda CBR 900 RR sc33
- Rok produkcji: 1998
Wiem, czytałem ale j/w chcę podtrzymać "atmosfera podróbkowej grozy"Zawadka929 pisze:Jak był byś bardziej spostrzegawczy i czytał wszystkie posty to byś nie pisał swoich MĄDRYCH stwierdzeń. Było już wspominane, że alpina ma fabrykę w chinach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zresztą kilka osób pisało że ma oryginały kupowane w renomowanych sklepach i też jest made in china.