Sami widzicie jak to wygląda, całe to tłumaczenie jest sprzeczne i śmieszne.
Nauczka na przyszłość..... i tyle....
Moja Cbr 1000rr HRC
-
Juras
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR K8
- Rok produkcji: 2008
- blazej_CBR929
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: Moja Cbr 1000rr HRC
a może było tak ze jak sam pisal miał już wcześniej problem z zapowietrzonym sprzeglem i nie wiedział czemu tak to się stało i teraz znowu mu się zapowietrzyło, ktoś może go postraszyl ze to grubsza i kosztowna sprawa wiec go wystawił na sprzedaż a w trakcie jak juras chciał go kupic znalazł się jakiś fachowiec który stwierdził ze to jakas drobnostka i da się to naprawić nie wielkim kosztem i będzie dobrze i postanowil go zostawić. teraz można sobie gdybac czemu tak zrobił tylko najgorsze jest to ze sam namieszał a nawet go nie stac na slowo przepraszam i nie widzi winy w swoim zachowaniu bo nawet gdyby juras był tan zly (w co mi się nie chce wierzyć) a ty kolego bylbys w porządku to mimo wszystko wypadałoby poinformować osobiscie o fakcie ze się rozmysliles a nie kazac robic to rodzica
- PatrykNSR
- Motocykl: SC59 BLACK
- Rok produkcji: 2014
Nie kazałem robić nic rodzicom tylko po prostu moj telefon poszedl się za przeproszeniem jeb....ac. Dlatego dzwonilem do jurasa z domowego. Po czym pojechałem na egzamin do Krk gdzie na codzien mieszkam, pracuje i studiuje. Mialem wrocic w sobote i jesli fajera bylaby juz zrobiona to bysmy sie umowili i bym sprzedał. Niestety troche zabalowalem po egzaminie i mialem wrocic w niedziele. Sobota wieczor mam telefon, ze wydzwaniaja o moto itp Faktycznie CENZURA sie i kazalem powiedziec, ze nieaktualne bo mieli dosc telefonow. Faktycznie moglem dac znac wczesniej ale nie mialem jak gdyz laptop zostal w domu, telefonu nie mialem, w sobote dopiero dodzwonili sie do mojej dziewczyny, ktora byla u mnie. Nie ma sensu tego wiecej wyjasniac po 1000-razy. Poprosilem admina o usuniecie tego spamu w moim temacie. Jak chcecie po mnie pojezdzic otworzcie sobie nowy temat i do woli sobie mnie obrażajcie
Teoria o awarii i tym, ze sie przestraszylem to już totalny wymysł
Probowalem sam odpowietrzyc i bylo ok, latałem 2-3 dni postawiłem moto na 3 tygodnie i znowu się zapowietrzyło. Byłem przekonany, ze z moto jest wszystko ok.
Teoria o awarii i tym, ze sie przestraszylem to już totalny wymysł
-
Juras
- Motocykl: GSXR K8
- Rok produkcji: 2008
powtarzam po raz kolejny, dwa telefony z zostawioną prośbą żebyś oddzwonił...... jak to Cię tak wku..... to nie mam pytań.
- nys
- Motocykl: CBR1000rr SC57B + XL600V
- Rok produkcji: 2006
http://youtu.be/99H6mySpyjIPatrykNSR pisze: Powtarzam, nie jestem oszustem, handluje tez kombinezonami, gdyby ktos szukal cos fajnego prosze o wiadomosc.
Patryczku może zajmij się czymś innym bo coś ci ten handel nie idzie:-)
- szeryf
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
ale jajca .jak ktos szuka czegos wartego uwagi to mam k9 1000 za 27 na bosach carbonowych.15 tys przebiegu szwajcaria