Przywitaj się tutaj!
- error
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1996
- lucky
- Motocykl: CBR900RR
- Rok produkcji: 1996
Hey
Witam.
Jestem szczesliwym nabywca bladej RRT z 96r.
Ogolnie moto wizualnie jest w przepieknym stanie natomiast technicznie klops, moto kupione od kolesia co nie mial doslownie zadnego pojecia o mechanice, mial za to kase i ladowal jej cale mnustwo w sprzeta. Sprzedal mi ja w sumie za "duzy zestaw z KFC"
z zaznaczeniem ze moto wymaga wymiany silnika a on juz nie ma do niej serca i kupil nowa R1.
Na starcie okazalo sie ze blada nie otwiera termostatu wiec chlodnica pozostaje zimna i nie wlacza wentylatora co tlumaczylo czemu kolesiowi wczesniej wywalilo w korku
plyn na kolana
a mi udalo sie ja doprowadzic pod czerwone pole na wskazniku temperatury po kilku minutach jazdy i mimo to nie zalaczyla wiatraka, dodatkowo kontrolka oleju swieci non stop no i nie dziala kontrolka luzu... Tacz czy siak nosze sie z zamiarem wymiany calego silnika mimo iz troche tego mi zal bo pracuje pieknie 
Mam Nadzieje ,ze niebawem wyjade w dluzsza trase bo sprzet jezdzi bajecznie
PozdRRawiam wszstkich
Jestem szczesliwym nabywca bladej RRT z 96r.
Ogolnie moto wizualnie jest w przepieknym stanie natomiast technicznie klops, moto kupione od kolesia co nie mial doslownie zadnego pojecia o mechanice, mial za to kase i ladowal jej cale mnustwo w sprzeta. Sprzedal mi ja w sumie za "duzy zestaw z KFC"
Na starcie okazalo sie ze blada nie otwiera termostatu wiec chlodnica pozostaje zimna i nie wlacza wentylatora co tlumaczylo czemu kolesiowi wczesniej wywalilo w korku
plyn na kolana
Mam Nadzieje ,ze niebawem wyjade w dluzsza trase bo sprzet jezdzi bajecznie
PozdRRawiam wszstkich
-
Tank69
- Motocykl: CBR 929 sc44 custom project
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Witam wszystkich ludzi dla których motocykl to coś więcej..
Wiitam dopiero nie dawno dołaczyłem do grona fierblad'ów, śmigam na Cbr 929, które przez całą zimę przerabiałem na streetfightera, efekty mam nadzieje że zaprezentuje już nie długo!!!! Pozdrawiam
Tank69