Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy ;)
viewtopic.php?p=143542#p143542

[motoGP] Katar 2011

Miejsce w którym znajdziesz wszystko o sporcie motocyklowym: motogp, sbk, wmmp...
Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
Rok produkcji: 2009
Samochód: TYPE-R

Post autor: Tytus »

i udowodnil kto sie liczy...

no to teraz musi udowodnic ze dukata opanuje bo narazie zamiata srodek stawki :P
lipa27
Motocykl: honda cbr
Rok produkcji: 2008

Post autor: lipa27 »

wszystko w swoim czasie jak narazie przyznal sie ze honda jest za szybka,ale czas pokaze wszystko.tytus wg ciebie miec tyle tytulow a pozniej ledwo co dojechac na 7 wypoconym miejscu.cos tu nie gra?moze to podpucha zebys gonil do buchmachera z oszczednosciami i postawil wszystko na stonera?to tylko zart ale moze to gra wielkich
jedno serce jedno zycie fireblade ponad zycie
Awatar użytkownika
Tytus
Administrator
Administrator
Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL C-ABS
Rok produkcji: 2009
Samochód: TYPE-R

Post autor: Tytus »

ojjj tu na pewno nie chodzi o podpuche hihi: scieme mozna stosowac na treningach, testach itd ale nie w wyscigu, jedynie mozna zwalic na kogos innego porazke (wiekszosc driverow tak robi) w przypadku Valentino jest bark... inni nie skarza sie choc kazdy jest polamany i napewno odczuwaja problemy
Nie chce sie klucic ja mam swoje zdanie i kazdy ma do tego prawo, ja tak to odczuwam...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport”