co myslicie o tym kasku
- zinnej
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HondaCBR 929
- Rok produkcji: 2001
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Nowy Kaski u mnie sa akttualne rozmiary zostaly tylko L jak cos to dzwon 665 913 944 bo rzadko bywam na necie
tutaj fotki kaskow http://forum.fireblade.pl/topics11/swia ... vt5941.htm mysle ze w tej cenie nie znajdziesz takiego wykonania i jakosci bo w sklepie te kaski to koszt min 700-800zl
tutaj fotki kaskow http://forum.fireblade.pl/topics11/swia ... vt5941.htm mysle ze w tej cenie nie znajdziesz takiego wykonania i jakosci bo w sklepie te kaski to koszt min 700-800zl
-
Nowy
- Motocykl: 1100XX
- Rok produkcji: 2004
Rudisz narazie przymierzalem tylkom bo l nie mieli, jak sie pokrece i popatrze dokladnie to ci ostatecznie dam znac. Propozycja domela tez wydaje sie byc ciekawa jeśli chodzi o sharka, nie chce niepotrzebnie sie napalac bo czekam na wystawe motocykli w waie a tam bedzie tego duzo i bedzie mozna poprzymierzac i posprawdzac. A z drugiej strony twojej propozycji cenowej to raczej nic nie przebije, napewno sie odezwe w tej sprawie jeszcze i ostatecznie poinformuje.
- Żółwik
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2009
Ostatnim kaskiem w jakim latałem to był HJC IS-16 i jestem zdania że to bdb skorupka, ponieważ sporo zjechałem z wagi wskoczyłem w rozmiar mniejszy i jest to HQ-1 carbon, narazie leży w kartonie,ale robi wrażenie wagą i wykonaniem.
W cenie do 800zł jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem to HJC fg-15, jest to naprawdę rewelacyjna skorupa.
Ogólnie jak widac polecam HJC, miałem okazję latać w tych skorupach,natomiast nie lubiłem Caberga
Jakby ktoś chciał odkupic ode mnie IS-16 z blendą rozm.XL tu jest link do mojej aukcji:
http://allegro.pl/kask-hjc-is-16-cycles ... 05090.html
Pozdro
W cenie do 800zł jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem to HJC fg-15, jest to naprawdę rewelacyjna skorupa.
Ogólnie jak widac polecam HJC, miałem okazję latać w tych skorupach,natomiast nie lubiłem Caberga
Jakby ktoś chciał odkupic ode mnie IS-16 z blendą rozm.XL tu jest link do mojej aukcji:
http://allegro.pl/kask-hjc-is-16-cycles ... 05090.html
Pozdro
Na drodze widuję szaleńców...Czasami ciężko ich wyprzedzić !
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Duże to zarysowanie 
Ja swój dotychczasowy też chciałem sprzedać ale po namyśle postanowiłem go zostawić dla przypadkowych pasażerów, bo kask mojej damy jest taki ciasny, że nawet córka ma problemy z jego włożeniem
Kiedyś wiozłem brata i musiałem z niego środek wywalić żeby tylko miał coś na głowie. 
Stary kask będę zabierał też na zloty, bo xr1100 troszkę będzie strach
Ja swój dotychczasowy też chciałem sprzedać ale po namyśle postanowiłem go zostawić dla przypadkowych pasażerów, bo kask mojej damy jest taki ciasny, że nawet córka ma problemy z jego włożeniem
Stary kask będę zabierał też na zloty, bo xr1100 troszkę będzie strach
- Żółwik
Nie zabieram takich...chanbord pisze:postanowiłem go zostawić dla przypadkowych pasażerów
Mało kto tak z partyzanta jest przygotowany do latania na plecaka a bez ubioru nie wożę nikogo (taką mam zasadę)...
Plecaka też sie pozbyłem
A na zlotach nie biegam w kasku
-
dziki
- Motocykl: sc33 było, sc57 było, teraz Aprilia rsv1000
- Rok produkcji: 2006
A może chciał by ktoś CABERGA V2R, mam jeszcze dwie sztuki, M malowanie Xhosa,
L malowanie Zenith. Oczywiście V2R to najlepszy kask na świecie bo ja też w takim latam
, poza tym blenda, antifog i pięć gwiazdek w teście SHARP.
Ale jak zawsze najważniejsza jest cena
, dla bywalców forum jedyne 500pln
+ ewentualne koszty przesyłki.
L malowanie Zenith. Oczywiście V2R to najlepszy kask na świecie bo ja też w takim latam
Ale jak zawsze najważniejsza jest cena
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Pewnie jest to zacne, ja jednak zabierając osobę jako pasażera dostosowuję styl jazdy do osoby. Przecież to zależy tylko i wyłącznie od nas jak przewieziemy go z punktu A do punktu B. To my sterujemy motocyklem, a nie on nami. Skoro jeżdżę z córką i żoną to czemu nie miałbym sporadycznie zabrać kogoś obcego jeśli jest taka wola jego i moja?Żółwik pisze:Nie zabieram takich...chanbord pisze:postanowiłem go zostawić dla przypadkowych pasażerów![]()
Mało kto tak z partyzanta jest przygotowany do latania na plecaka a bez ubioru nie wożę nikogo (taką mam zasadę)...
- Żółwik
Chyba ,że jeździmy po polnych drogach na których nie ma innych użytkowników...chanbord pisze: Przecież to zależy tylko i wyłącznie od nas jak przewieziemy go z punktu A do punktu B
W takim układzie skąd tyle wypadków nie z winy motocyklisty??? Wymuszenia pierwszeństwa itp...Mnie dziadek sprzątnął z moto na stacji benzynowej...
Córkę wożę po zamkniętej posesji a żonka lata na swoim motochanbord pisze:Skoro jeżdżę z córką i żoną
Nigdy nie zabieram nieubranych odpowiednio pasażerów...a reszta niech robi co chce...Może to kwestia nabytych doświadczeń...