Stelaż pod bagaże - zrób to sam
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
Ja pierdziele...takie druciki, to kurcze chyba tylko zeby w ogloszeniu z czystym "prawie" sumieniem napisac ze turystycznie uzytkowany spojkrz foto nizej:D
misiopajur, to twoja 929 ze stelażem? Kto ci spawał i skolko jak nie tgajemnica:)?
[ Dodano: Nie Lip 15, 2012 5:30 pm ]
Będzie Tak....
misiopajur, to twoja 929 ze stelażem? Kto ci spawał i skolko jak nie tgajemnica:)?
[ Dodano: Nie Lip 15, 2012 5:30 pm ]
Będzie Tak....
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
Yarson stelaż robiłem sam z rur 3/4 cala b/s
ogólnie 2 dni z migomatem i szlifierką
ale jak bym miła to komuś robić 2 raz to z czystym sumieniem bym powiedział 700 Polska
..żeby to wyglądało było symetryczne idealnie po obu stronach i wytrzymało dziesiątki tys.km z obciążeniem------ROBOTY od za..bania
Kufry Nonfango -te same kufry użwyam w 3 motocyklach-przekładam tylko adaptery
kupiłem je z 3 lata temu w komlecie za 600zł-Polecam tą firmę-super jakość, fajna alternatywa między Givi/kappa za mniejszą kasę
ogólnie 2 dni z migomatem i szlifierką
ale jak bym miła to komuś robić 2 raz to z czystym sumieniem bym powiedział 700 Polska
..żeby to wyglądało było symetryczne idealnie po obu stronach i wytrzymało dziesiątki tys.km z obciążeniem------ROBOTY od za..bania
Kufry Nonfango -te same kufry użwyam w 3 motocyklach-przekładam tylko adaptery
kupiłem je z 3 lata temu w komlecie za 600zł-Polecam tą firmę-super jakość, fajna alternatywa między Givi/kappa za mniejszą kasę
- january
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
gregorioo, ja mam do sprzedania stelaz pod kufer http://tablica.pl/oferta/stelaz-kufra-c ... 553rd.html , a płyte dokupujesz razem z kuferkiem w zależności od systemu mocowania kufra