Przywitaj się tutaj!
- Guliver
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Kontakt:
- Wojcysko
- Motocykl: sc 50
- Rok produkcji: 2002
Guliver, nawet sie nie pytaj :< Fajera kupiłem w lutym a w połowie marca musiałem wyjechać do Holandii
i myślałem że końcem maja wróce a tu pupa może końcem czerwca
i kwitne tutaj razem z tulipanami a Fajer sie marnuje w garażu, załamka! Normalnie chyba sie nabawie impotencji przez to wszystko
marcinSC33, jak najbardziej jest gdzie pojezdzic nie moge raczej narzekać, jeśli byś był końcem czerwca w Zakopcu do napisz na priva może już będe w domu to zrobimy jakąś rundke do okoła Tatr czy coś

marcinSC33, jak najbardziej jest gdzie pojezdzic nie moge raczej narzekać, jeśli byś był końcem czerwca w Zakopcu do napisz na priva może już będe w domu to zrobimy jakąś rundke do okoła Tatr czy coś
...ale rzadkiemarcinSC33 pisze:ps - Baca na fajerze to dobre zjawisko!!!
City Bike Racer---Racing Replica
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Kontakt:
Baco przecież Oscypki w cenie są to po co do Holandii jezdzisz? A na poważnie ostatnie wakacje lipiec/sierpień i początek września też spędziłem bez motocykla w Holandii i znam ten ból jak "wiatraki" śmigają a ty siedzisz w szklarni i szlak Cie trafia...Ale pocieszę Cie, że jakby nie wyjazd dalej miałbym sc33 a tak udało się zmienic. Jak będe się wybierał do Zakopca dam znać - choć najczęściej w Tatry jeżdże na Słowacje Poprad, Liptovski Mikulasz itd.Pozdrawiam ps-W jakiej miejscowości w Holandii jesteś?
- morfeusz126
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006