Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
Buty, problem z wyborem
- Kecajm69
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Puciaty pisze:witam
dołonczam sie do tematu poniewaz, przymieza sie do kupna stroju....
mysle o "sidi b2"
polecam w 100% prosty stary model ktory jest super.
moja kobieta w nich jezdzi a ja mam vertigo corsy , zuzywaja sie tak samo moja kupila za 600 ja za 1100 i ja mam jakies smieszne linki do dociagani ktore i tak juz sie sp......... takze polecam b2 z czystym sumieniem
[ Dodano: Nie Sty 08, 2012 5:42 pm ]
Puciaty pisze:witam
dołonczam sie do tematu poniewaz, przymieza sie do kupna stroju....
mysle o "sidi b2"
polecam w 100% prosty stary model ktory jest super.
moja kobieta w nich jezdzi a ja mam vertigo corsy , zuzywaja sie tak samo moja kupila za 600 ja za 1100 i ja mam jakies smieszne linki do dociagani ktore i tak juz sie sp......... takze polecam b2 z czystym sumieniem
-
Marioush
- Motocykl: cbr F4i
- Rok produkcji: 2002
roksc33 pisze:beriki i rst i heldy odrazu wyrzuc. smx 4 i 5 bardzo wygodne chociaz jak dla mnie az za bardzo. wygodnie sie w nich chodzi jezdzi juz nie bardzo. oczywscie to sa moje odczucia. sidi sidi sidi!!!! jezdzi sie super chodzi juz nie bardzo. ale buty motocyklowesa do jezdzenia a nie do chhodzenia:)
Co to znaczy że aż za wygodne te smx-y?
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Co to znaczy że aż za wygodne te smx-y?[/quote]
mam smx -4 i dla mnie sa jak papucie miekkie w srodku. wole jak mam buty cissne (moje sidi) lepiej zmienia mi sie biegi itd.
jak mowilem wyzej sa to tylko moje odczucia. gdy ide jezdzic po miescie do pracy z pracy zakupy itd ubieram smx. gdy jade sobie pozap...... to ubieram sidi. sa ciasne. ale lepiej czuje w nich dzwignie zmiany biegow i dzwignie hamulca.
mam smx -4 i dla mnie sa jak papucie miekkie w srodku. wole jak mam buty cissne (moje sidi) lepiej zmienia mi sie biegi itd.
jak mowilem wyzej sa to tylko moje odczucia. gdy ide jezdzic po miescie do pracy z pracy zakupy itd ubieram smx. gdy jade sobie pozap...... to ubieram sidi. sa ciasne. ale lepiej czuje w nich dzwignie zmiany biegow i dzwignie hamulca.
- Puciaty
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
chłopakiii !
mam pytanie jezeli chodzi o buty kto mowil ze musza byc wieksze niz normlane buty na codzien ?
osobiscie kupuje pierwszy raz stroj i nie wiem jaki rozmiar bylby odpowiedni, i wtedy odpada kupno przez internet, a u mnie nie ma tak sklepu,mieszkam w malym miescie blisko niemiec i tam bym musial zajzec
tpo jak z Tym rozmiarem jest ?
mam pytanie jezeli chodzi o buty kto mowil ze musza byc wieksze niz normlane buty na codzien ?
osobiscie kupuje pierwszy raz stroj i nie wiem jaki rozmiar bylby odpowiedni, i wtedy odpada kupno przez internet, a u mnie nie ma tak sklepu,mieszkam w malym miescie blisko niemiec i tam bym musial zajzec
tpo jak z Tym rozmiarem jest ?
Pale Gume, a nie dusze
-
tony_montana
- Motocykl: Honda CBR 1000RR / CR125
- Rok produkcji: 2008