Co do vmax to dajcie sobie na wstrzymanie
Max 929
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
Wściekła, trzeba mieszkac na slaskua nie w Lnb
tu w kazda strone sa super drogi
na zachod mam a4 do wroclawia z 3 pasami w jedna strone
na wschod mam a4 na krakow (platna) na polnoc dobra droga na czestochowe (2 pasy) a na poludnie droga na bielsko , cieszyn/zory (2pasy) tez super wiec w czym problem z drogami?

bo i tak z takimi predkosciami jezdzi sie sporadycznie wiec vmax nieistotny...
ale mozna sie pochwalic ile sie jechalo 
-
Śliwa
- Motocykl: cbr 929 rr
- Rok produkcji: 0
gdzie nie czytałem bądź widziałem filmiki z udziałem 929 lb 954 to niby pokazuje 299 i koniec. Ja powiem wam ze na stojaku w swojej 929 mając tylne koło w gorze dałem na 6-tce do końca to pokazało mi chyba 305 więc nie wiem. Osobiscie leciałem 280coŚ i jeszcze licznik powoli nabijał ale juz dalej nie było gdzie.
pozdr.
pozdr.
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Sliwa bardzo inteligentne podejscie z tym stojakiem, jeszcze fajniej by bylo jakby ci sie kolo z niego zsunelo
A 305 nie mogl Ci wskazac bo max pokazuj 299.
Wsciekla zx9 maja to do siebie ze licznikowo pokazuja spokojnie 300 a nieraz i wiecej ale ile naprawde to nikt tego nie wie. Nie ma sie co ludzic zaden fajer przed 1000RR nie pociagnie nawet prawdziwych 285......
Wsciekla bylas w Lesku w koncu ?
Wsciekla zx9 maja to do siebie ze licznikowo pokazuja spokojnie 300 a nieraz i wiecej ale ile naprawde to nikt tego nie wie. Nie ma sie co ludzic zaden fajer przed 1000RR nie pociagnie nawet prawdziwych 285......
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Pociągnie, sprawdziłam na drodze ekspresowej z Wawy do LBNRudiszRR pisze: Nie ma sie co ludzic zaden fajer przed 1000RR nie pociagnie nawet prawdziwych 285......
A co do Leska - oczywiście ze byłam
Byłam też w Biłgoraju i Czersku, następny to chyba będzie dopiero SANDOMIERZ i BAŁTÓW. Zobacze gdzie się zaloguję, bo narazie mam znajomych podzielonych na te dwa zloty i jeszcze do końca nie wiem, zajrze na pewno na oba
- Marcisch
- Motocykl: 900rr sc33
- Rok produkcji: 0
Wściekła, Tytus gdzie wy latacie? jezdze duzo po Rybniku (mieszkam tu) w katowicach tez czesto ale jakos niespotkałem was, no chyba ze przy predkosci ponad 200km/h i nie zauwazyłem
hehe a ja na mojej leciałem 260 na drodze z Katowic do Skoczowa ale tam juz wiecej sie chyba nie da...
Musze kiedy na A4 wyskoczyc