Coś sie stalo z silnikiem
- Tower
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: R6 stunt & cbr 929rr
- Rok produkcji: 2004
- Samochód: Ford Ranger USA
Mnie zastanawia jaka maja przeszosc te motocykle ze tak panewki padaja
moja dostaje w piz.. trzeci sezon,guma guma guma,palenie na odcinie i smiga dalej bez zarzutu jeszcze moze chodzi o to zeby wymieniac olej duzo czesciej niz ustawa przewiduje co?? nie zebym wniosil cos do tematu tylko tak sie zastanawiam 
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
ciezko miec pewnosc nie ogladajac panewki na zywo, daj znajomym , niech powiedza ci co to za kolor. Napisalem ze zolta bo w fajerblejdzie sa tylko: czarne , brazowe, rozowe, zielone no i zolte wlasnie, a to chyba najbardziej podobny do bialego kolor. .Mozesz odczytac oznaczenia grupy selekcyjnej z walu oraz karteru i dobrac panewki, lub zmierzyc czopy walu i gniazda lozysk glownych w karterze dobrym dokladnym sprzetem pomiarowym i tez dobrac odpowiednie panewki z tabeli.
-
norris99
- Motocykl: honda firebalde 900 RR
- Rok produkcji: 1997
Jutro zobacze oznaczenia walu i innej panewki i napisze.
[ Dodano: Czw Cze 02, 2011 4:50 pm ]

To zdjecia moich spalonych panewek ;(

To zdjecie kolejnej panewki (dobrej) i oznaczenie jaki na niej przeczytalem. Moze mi ktos pomoze co to za panewka
Oznaczenie to
NDG
MAS525k
Tylko nie wiem czy to napewno jest "2" jak nie to moze byc "Z"
[ Dodano: Czw Cze 02, 2011 4:50 pm ]

To zdjecia moich spalonych panewek ;(

To zdjecie kolejnej panewki (dobrej) i oznaczenie jaki na niej przeczytalem. Moze mi ktos pomoze co to za panewka
Oznaczenie to
NDG
MAS525k
Tylko nie wiem czy to napewno jest "2" jak nie to moze byc "Z"