a moze by tak jakiś zlocik ??
-
goOly19
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
hmmm fajny pomysl ale jak pisal jacek954 tez nie wiem czy to dobry pomysl... Ogolnie zlot i warunki super ale oni robia zlot samochodowy a motocykle beda tam piatym kolem u wozu (oni maja zaplanowane wszystkie atrakcje) i mysle ze lepiej bedzie cos zorganizowac u Kwaqa w tej stadninie koniowFerson pisze:A może jakiś zlot wspólny ze zlotem HONDA CIVIC KLUB czy inne XX.... już sobie wyobrażam jak wjazd robimy za 40 fajerów...
- Mike RR
- Motocykl: CBR 1000 rr SC-59
- Rok produkcji: 2008
Popieram Tytusa,swojego czasu bywałem na takich imprezach i wiem jak chłopaki reagują
na motocykle zanczy się żal im i o dodatkowe atrakcję "w postaci my na nich oni na nas" bo czyjaś dupa poleciała na motor
.Może troche wyolbrzymiam problem ale zróbmy zlot tylko dla FIREBLADE bo o ile wiem to jeszcze czegoś takiego w kraju nie było
na motocykle zanczy się żal im i o dodatkowe atrakcję "w postaci my na nich oni na nas" bo czyjaś dupa poleciała na motor
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
- Kontakt:
Hahaha możliwe... a to czy my na nich bo czyjaś dupa poleciała na motor i go przewróciła powodując efekt domino czy oni na nas bo czyjaś dupa poleciała na motocykl i odjechała z "przystojnym motocyklistą" to już inna kwestiaMike RR pisze: bo czyjaś dupa poleciała na motor
Napisałem do kolesia z CC żeby jednak wątku nie zapuszczał jeśli mu dupa miła
Co do zlotu miejsce pod Katowicami raczej odpada dla mnie bo bym musiał prawie 350km gonić w jedną i to sam bo nikt z moich towarzyszy latania nie śmiga fajerem.
Może coś bardziej wyśrodkowane żeby każdy miał równe szanse? Pod Katowice to grupa z północy będzie miała ciężko.
Poza tym żona mnie nie puści na dwa dni więc na jeden lecieć 7 paczek to chyba odpuszcze. BTW ciekawe czy jest ktoś kto ma takie same "problemy" z drugą połową
pozdro.
A ciepło się robi......
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
- Kontakt:
pewnie że fajnie.... każdy pewnie przyjedzie ze znajomymi różnej maści ale ja osobiście jak zobaczę gdzieś grupę fajerek to stane i zamienimy parę słówek
Jeszcze jakby Tytus sie z naklejkami wyrobił to hoho
nie trzeba było by "strzelać" tylko od razu widać z kim się gada.
pozdr.
PS
Jutro lece na łożysko główki ramy do serwisu więc żeby nie padał ten jeb.. śnieg.
Jeszcze jakby Tytus sie z naklejkami wyrobił to hoho
pozdr.
PS
Jutro lece na łożysko główki ramy do serwisu więc żeby nie padał ten jeb.. śnieg.
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Ja bym mógł sie do Ciebie przyłączyć jak byś jechał bo jestem z Wołomina więc nie daleko mam do Ciebie.Ferson pisze:350km gonić w jedną i to sam
Mnie własnie zostawiła po 6 latach...Ferson pisze:ciekawe czy jest ktoś kto ma takie same "problemy" z drugą połową )
Ja się wybieram, a moze ustwimy się wszyscy razem gdzieś na Warszawie i pojedziemy razem?? co wy na togoOly19 pisze:a wybiera sie ktos na warszawe na rozpoczecie sezonu?
Zbyszek
- zbyszek007
- daniello22
- Motocykl: ******
- zbyszek007
- androb
- Motocykl: CBR 900RR SC33
Ja najprawdopodobniej bede, w piątek jeszcze muszę nowy naped załozyć. Ja proponuje juz na bemowie się spotkać w jakimś konkretnym miejscu i konkretnej porze. było by fajnie jak by wszyscy byli w jednej kupie.
O której zaczyna sie cała impreza ,niedawno zza granicy wróciłem więc jestem zielony w tym temacie.
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 12:14 am ]
Znalazłem coś na temat ,jesli ktos zainteresowany http://www.otwarciesezonu.com.pl/
O której zaczyna sie cała impreza ,niedawno zza granicy wróciłem więc jestem zielony w tym temacie.
[ Dodano: Pią Kwi 18, 2008 12:14 am ]
Znalazłem coś na temat ,jesli ktos zainteresowany http://www.otwarciesezonu.com.pl/