Swierzak kilka pytaN
- miazga
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: gixx k7
- Rok produkcji: 0
- adipaw
- Motocykl: aprilia sl falco 1000/ yamaha xt600
- Rok produkcji: 2001
Mam świetny przykład!! SIEBIE!!
Jeździłem na 650 ale enduro! po 50 koni a teraz 150!!
Recepta jest jedna respekt przed maszyną i zdrowy rozsądek!!
Na litrze też da się jeździć tylko nie trzeba od razu odkręcać manetki do końca i gumować. Trzeba się z rozwagą uczyć sprzętu i trochę teorii poczytać a wszystko będzie ok.
Jeździłem na 650 ale enduro! po 50 koni a teraz 150!!
Recepta jest jedna respekt przed maszyną i zdrowy rozsądek!!
Na litrze też da się jeździć tylko nie trzeba od razu odkręcać manetki do końca i gumować. Trzeba się z rozwagą uczyć sprzętu i trochę teorii poczytać a wszystko będzie ok.
-
Rossavu
- Motocykl: szybki
- Rok produkcji: 95
Rowniez uwazam, ze jesli ktos chce ladnie zamykac oponki i jezdzic bezstresowo to musi robic przesiadkijacko pisze:Ja jestem zwolennikiem stopniowego dochodzenia do mocy ale przede wszystkim głowa ma pracować a nie adrenalina mieszać w komórkach
Gdy wskoczylem z 125 na 500tke (nie smiac sie - 60 koni
Nie wyobrazam sobie jazdy od razu na LITRZE... Chyba, ze z pampersem na winklach i ogromnym ubezpieczeniem
Nauka na bladym przychodzi o wiele trudniej niz na mniejszej pojemnosci... Franek bledow nie wybacza...
Someday, somehow my bike will beat me
-
Rossavu
- Motocykl: szybki
- Rok produkcji: 95
Wiadomo, chocby jaki kiepski kierowca to i tak moto daje frajdeKamil929 pisze:A mi sie bardzo sympatycznie lata
Tylko czasami siara jak podbijasz gdzies i ludzie sie pytaja "turystycznie jezdzisz, ze Ci brakuje 3cm do zamkniecia gumy"
Dlatego powtarzam, ze albo kupic spokojna 600tke i z glowa jezdzic i cwiczyc (na kilka sezonow), albo 500tke na 1 sezon a pozniej lytra
Someday, somehow my bike will beat me