Ile oleju Wam bierze ?
-
Luki213
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Wlasnie dlatego Cziken szkoda ze nia ma wiecej osob ktore sie znaja tak dobrze na naprawie moto jak Ty, i nie wiem komu mam wierzyc ale kiedys przytoczylem Twoje slowa kolesiowi mechanikowi ktory w serwisie Hondy pracowal (nie wyrzucili go tylko za malo placili i sie przeniosl) o tych gniazdach ze sie wypalaja to mnie wysmial i kazal Cie przyslac do niego zebys mu to pokazal i wytlumaczyl.
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
Luki213
Pierwsza sprawa to taka, że nie wiem dokładnie co powiedziałeś temu mechanikowi i czy dokładnie cytowałeś nie wyrywając z kontekstu. Druga rzecz bardzo prosta, to jest ogólna nienawiść pomiędzy mechanikami z tej branży motocyklowej. Myślę, że ja jestem jedynym który jednak dużo pisze i pomaga na forum, za co pewnie też konkurencja mnie nie lubi. Tak na marginesie to Honda płaci dobrze ale tylko dobrym mechanikom
Pierwsza sprawa to taka, że nie wiem dokładnie co powiedziałeś temu mechanikowi i czy dokładnie cytowałeś nie wyrywając z kontekstu. Druga rzecz bardzo prosta, to jest ogólna nienawiść pomiędzy mechanikami z tej branży motocyklowej. Myślę, że ja jestem jedynym który jednak dużo pisze i pomaga na forum, za co pewnie też konkurencja mnie nie lubi. Tak na marginesie to Honda płaci dobrze ale tylko dobrym mechanikom
wciąż zajmuję się serwisem