Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
ja np,proponował bym zrobic cos oddzielnego do stuntu ,i tam mozna by znaleźć i sie zapytać o wszystko ,bo np,jak ja robie klaty np.do929 i 900 to musze dawać dwa odzielne tematy na dziale 929 i 900 jesli tego nie zrobie to wtedy szukanie dla kupujacego jest utrudnione bynajmnie ja tak myślę jesli sie myle to niech ktoś mnie poprawi zebym wiedział co i jak robic ![n ;]](./images/smilies/688.gif)
- fabiq
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 0
- Kontakt:
prawda jest taka ze do handlu jest dzial ogloszenia/gielda i tam powinien wyladowac twoj temat i wtedy bylby w jednym miejscu do kazdego moto jednak udzielasz w swoim temacie rad jak i inni sie w tym podlaczyli dlatego tylko, temat jest dalej tam gdzie jest
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte 
- Pietrucha8112
- Motocykl: sc59 street sc57 tor f4i stunt
- Rok produkcji: 2012
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
Mam pomysł zapożyczony z innego forum, na którym jestem. Obecnie jest tak, że na stronie głównej forum jest link "Zobacz posty nieprzeczytane [...]", po kliknięciu otrzymujemy listę tematów z nowymi postami. A pomysł jest taki, żeby dodać przy tej liście funkcję "otwórz wszystkie w nowych oknach". Wtedy nie ucieknie żaden temat i nie trzeba klikać każdego z osobna. Oczywiście każdy temat otwiera się na pierwszym nieczytanym poście.
[ Dodano: Pią Lut 18, 2011 10:21 am ]
A... i jeszcze jedno, klikając jeden z 12 ostatnich tematów na stronie głównej fireblade.pl nie przenosi do pierwszego nieczytanego postu, tylko zawsze na pierwszą stronę.
[ Dodano: Pią Lut 18, 2011 10:21 am ]
A... i jeszcze jedno, klikając jeden z 12 ostatnich tematów na stronie głównej fireblade.pl nie przenosi do pierwszego nieczytanego postu, tylko zawsze na pierwszą stronę.