Czy warto się nie zatrzymać do kontroli
-
Skucior
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR929 FireBlade
- Rok produkcji: 2000
Fakt, na filmiku panowie kto wie co nie wyprawiali, w sumie jak na taką drogę to to nie było nic nadzwyczajnego, samochodami na A4 tak jezdzą. Ale nie kumam kolesi co uciekaja a i tak maja widoczne numery
Sam kilka razy uciekałem, w mieście to to żadna filozofia uciec, między bloki i finał. A co do trasy to koledzy mają rację, Kii (czy jak to się piszę
) to uciekniecie bez problemu, ale takiemu Superbowi czy co oni tam mają, na pustej drodze to troche trzeba by się pomęczyć chyba.
- BACA
- Motocykl: Honda CBR 929RR Fireblade
- Rok produkcji: 2001
swego czasu ze Ś.P kolega gosciu dojechał nas na czeskich blachach Chryslerem 300C 5.7l HEMI, ja na VFR kolega na 1000RR, uwierzcie mi na odcinku 30km na trasie Katowice - Pszczyna nie odeszlismy mu ani na metr, ale gosciu mega ogarniał to auto a my dawaliśmy z siebie wszystko a gosciu co chwile za nami, tylko na prostych minimalnie odchodzilismy ale co ten gosciu robił z autem to był szok, pobocza, chodniki i pasy zieleni byly jego 
- stashekcn
- Motocykl: SC-57
- Rok produkcji: 2004
Mieszkam w Cieszynie/granica z Czechami i choppery też jezdza do Czechlukiin09 pisze:Może wy po prostu nie potaficie na pie r dalać jak GHOSTRIDERna Trasie tym bardziej dla mnie lepiej dlatego że 260-280 nie schodzi i nie jestem mistrzem prostej bo jezdze na czechy i szczerze bardziej wole poaltać po winklach Tylko akurat teraz nie ma pogody .
Nie wiem czy mogę zamieścić tutaj filmik no więc macie ... Nawet można Helikopterowi uciec
POLECAM ZOBACZYĆ CAŁY FILMIK
Pozdro lewa
https://www.youtube.com/watch?v=pxZOIZw4uFU
https://www.youtube.com/watch?v=pxZOIZw4uFU
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
Można uciekać tylko po co??? i tak z czasem Cię dojadą...np jak mnie pod pracą bo na trasie nie dali rady hehe Będziesz uciekał co chwila to wyczają Cię i na stacji Cię zgarną jak będziesz bez kasku itd...mnie ostatnio kontrolowano w aucie czy nie popiłem nad jeziorem a pan policjant że jeżdżę moto jeszcze itd, gdyby chciał dowalił by mi wtedy za moto...(mandat na auto ale i tak cierpi ta sama osoba), kumpla już czają jakiś czas i też ciągle musi zmieniać trase, miejsce parkingowe itd...
więc po co?? za samą prędkość można się dogadać jak normalnie podejdziesz do tematu (panie władzo ja lubię za pier da lać;) a ucieczka tylko komplikuje sprawę...
więc po co?? za samą prędkość można się dogadać jak normalnie podejdziesz do tematu (panie władzo ja lubię za pier da lać;) a ucieczka tylko komplikuje sprawę...