Przewody w oplocie (Opinie)
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
MarcinCBR900
- Motocykl: Szukam
- Rok produkcji: 0
-
palik82
- Motocykl: honda cbr 900 (929)
- Rok produkcji: 2001
hehe nie wiem kto nie odczułby różnicy w hamowaniu po wymianie na stalowy oplot. mam 929 z 2001 i jak wymieniłem w 2010 to różnica była kolosalna a wydawałoby sie że przecież nie takie stare te fabryczne. Pózniej miałem na trochę założoną pompę radialną z ZX6 z 2006 i tutaj owszem, nie było aż takiej różnicy (w końcu założyłem oryginalną pompę bo tamta trochę nie współgrała z linkami gazu które wychodzą z kostki)
i nieraz latałem ostro (może nie na torze w Brnie) ale nigdy nie odczułem zapadania klamki, co najmniej dziwne
i nieraz latałem ostro (może nie na torze w Brnie) ale nigdy nie odczułem zapadania klamki, co najmniej dziwne
coco jumbo i do przodu
-
pepus11
- Motocykl: Vtr 1000f
- Rok produkcji: 0
Co do oplotu i gum to ja czuje roznice przy mocniejszym hamowaniu na gumowych przewodach klamka zawsze wpada nizej , przy lekkim hamowaniu jest tak samo ale przy mocnym wcisnieciu hebla naprawde roznica jest , w oplotach latwiej tez dozowac sile hamowania , ale podstawa to dobre klocki zadne chinskie no name .
-
IvanBRW
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
mialem okazje porownac dwie vfr`ki jedna standard druga oploty goodridge przod + tyl. obie dbane na markowych czesciach. na tej drugiej przy pierwszym hamowaniu malo nie wystrzelilem przez szybe. hebel "twardy", skuteczny i po chwili przyzwyczajenia fajnie sie z nim wspolpracuje. w tym sezonie taki komplecik zagosci i u mnie.