Az tak źle nie mialemMax_929 pisze:ja jak sie uczyłem gumować to kask od baku sie odbijał , tak sie lądowało hehe
Przegroda w 954
-
AkumIZocha
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Franek Sc50>> GSX-R 1000 L1
- Rok produkcji: 0
-
Root
- Motocykl: Honda 954
- Rok produkcji: 2003
Nicc do odciecia lepiej dobrze z 2 strzelic i dluga gumą pojsc niz jezeli zylowac sprzet na jedynce no chyba ze ktos z hamulcem dobrze ogarnia temat i z miejsca wystrzeli.Temat przerabiany...Przegroda nie potrzebna w zupelnosci jak od czasu do czasu postawisz ,nie robisz wolnej gumy ani nie przebijasz do 3-4 a lanie oleju ponad stan tez nie jest dobrym pomyslem jak silnik masz w takim stanie ...
Cr->zx7r->sc33->k6->k4 1000->sc50->f4i->sc50
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
ja jak cisnę na jedynce do odcinki to pięknie łapie odcineczkę i koło powolutku opada a prędkość 135km/h bez amora skrętu mi wystarcza na szczescie walenie kolem o asfalt mam za sobą z nauką na F3 ale moim zdaniem w 929 czacha musi być mocniejsza jak w 954 bo w tym roku jechalem sobie normalnie i wpadlem w takie załamanie asfaltu, gdzie nawet nie wiedzialem że tam jakaś dziura jest to tak mi zawieszenie dobiło jajkami o zbiornik piznąłem i do tego malo się nie wyje... zatrzymałem sie kawalek dalej i bylem na 99999% że coś musiało pęknąć w czaszy bo to nie możliwe że tak piznąłem i nic się nie stalo a jednak nic nie pękło. do tego z raz czy dwa lecąc na gumie coś bylo z przodu i niestety musialem zamknąć gaz i w tedy wlasnie jest CENZURA o glebe ale pomimo tego i tak nie pękło nic bynajmniej na razie
ale to też pewnie kwestia ustawienia zawieszenia jak ktoś skręci całą zawieche na max twardo i lekko piznie o glebe z gumy to napewno popęka wszystko
-
betacd1
- Motocykl: była HONDA 929RR jest REPSOL SC57C
- Rok produkcji: 2007
Według mnie przegroda nie jest potrzebna tak jak MAX_929 napisał więcej oleju i jest git jak się uczyłem na gumie z 1 było ok jak zacząłem przebijać na 2 w locie to się skończyło padniętą 2 zrobiłem i latam z 2 na gumie i jest ok nie mam przegrody na 2 mogę latać kilka set metrów i nic się nie dzieje ale do profesjonalki przegroda jest potrzebna jak CYGAN powiedział „TAK ZWANY STUNT” nie masz co się przejmować((( ABY DO WIOSNY )))