takze buty trza wrzucic na noge. pozdros.Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy 
viewtopic.php?p=143542#p143542
viewtopic.php?p=143542#p143542
Buty, problem z wyborem
-
roksc33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
kiedys kumpel mial buty red coyote istna 100% podroba sidi b2 doslownie identyczne dal za nie chyba z 250zl zerwal naszywki i do dzis w nich lata. co do butow nie kupuj butow przez internet bo rozmiarowka jest strasznie pop***** moja dziewczyna ma obuwie 40cm a buty sidi b2 ma 43.5
takze buty trza wrzucic na noge. pozdros.
takze buty trza wrzucic na noge. pozdros.- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
W tej kasie co podałeś ja również polecam używki. Ewentualnie dozbierać i w grannicach 550zł może wyrwiesz np. Sidi B2 i będzie to już solidne obuwie.
Jakbyś chciał używki to ja zastanawiam się nad sprzedażą Suomy Extreme rozmiar 43 , kolor biały. Buty są po 2 sezonach więc szału nie ma ale nie są jakieś mega zniszczone. Jakbyś był zainteresowany to pogadamy o cenie ale myślę , że ok 300zł (nówki jak kupowałem kosztowały na półce sklepowej ok900zł , teraz da się znalezć w granicach 700zł).
Jakbyś chciał używki to ja zastanawiam się nad sprzedażą Suomy Extreme rozmiar 43 , kolor biały. Buty są po 2 sezonach więc szału nie ma ale nie są jakieś mega zniszczone. Jakbyś był zainteresowany to pogadamy o cenie ale myślę , że ok 300zł (nówki jak kupowałem kosztowały na półce sklepowej ok900zł , teraz da się znalezć w granicach 700zł).
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Nie bierz NITRO, to niby sportowe obuwie:)
Kup Uzywki SIDI( nie wstydz sie, Warto) jeźdizłem w PROBIKERACH, i kupiłem Uzywane B2 SIDI, i powiem ci ze szok, jak ten but trzyma kostke, stopę, wygoda, i poczucie bezpieczenstwa!!!
Za tę cene Pomyśl o AXO, i SIDI- nie pożałujesz:)
Napewno wybij z głowy sobie PUMY, i te....no, hmmm..te z tym....no - Arlen Nessy:)
Kup Uzywki SIDI( nie wstydz sie, Warto) jeźdizłem w PROBIKERACH, i kupiłem Uzywane B2 SIDI, i powiem ci ze szok, jak ten but trzyma kostke, stopę, wygoda, i poczucie bezpieczenstwa!!!
Za tę cene Pomyśl o AXO, i SIDI- nie pożałujesz:)
Napewno wybij z głowy sobie PUMY, i te....no, hmmm..te z tym....no - Arlen Nessy:)
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
Marioush
- Motocykl: cbr F4i
- Rok produkcji: 2002
DYLEMAT - BUTY !!!
Im dłużej się zastanawiam, czytam i przeglądam tym większy kręcioł. Do wyboru:
Forma Mirage
Berik 1168
Held Merlin
Suomy Racing
Sidi Fusion
RST Tractech
Z racji tego iż już podniosłem max. kapusty do 600,- muszą być naj !
Forma Mirage
Berik 1168
Held Merlin
Suomy Racing
Sidi Fusion
RST Tractech
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Re: DYLEMAT - BUTY !!!
Marioush pisze:Im dłużej się zastanawiam, czytam i przeglądam tym większy kręcioł. Do wyboru:
Forma Mirage
Berik 1168
Held Merlin
Suomy Racing
Sidi Fusion
RST Tractech
Do wiosny sporo czasu ...dozbieraj 100 i kup smx-5 i będziesz na pewno bardzo długo zadowolony.
Np.
http://allegro.pl/buty-motocyklowe-alpi ... 72582.html
Albo smx-4 są trochę starsze i tańsze oczywiście.
Co do RST - to gdzieś czytałem opinie i nie bardzo ludzie są zadowoleni - ale nie użytkowałem i sie nie wypowiem.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012, 12:12 przez Siwy_ryry, łącznie zmieniany 1 raz.