Poszukuje pomocy w odzyskaniu odszkodowania

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)
crazyduck
Staly Bywalec
Staly Bywalec
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl:

Post autor: crazyduck »

ale czy Twoja firma odzyskuje za sprzet czy za uszczerbek na zdrowiu,bo tu raczej mowa o sprzecie nie o zdrowiu
Awatar użytkownika
sasza_19
Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
Rok produkcji: 2014

Post autor: sasza_19 »

Silesiasquad pisze:Więc tak mam firme zajmującą się odszkodowaniami bierzemy 20 % ale dopiero po uzyskaniu odszkodowania na dzieńdobry nie ponosisz żadnych kosztów , mamy swoich prawników to oni piszą pozwy do sądów i tam się też wstawiają w twoim imieniu , jak jesteś zainteresowany tel. 513 488 778 begin_of_the_skype_highlighting              513 488 778      end_of_the_skype_highlighting . Bądź www.centrum-odszkodowan.com

czyli tka jak wszedzie ;)
Awatar użytkownika
Silesiasquad
Motocykl: Honda CBR 900
Rok produkcji: 1997

Post autor: Silesiasquad »

Za sprzęt również odzyskujemy kase to nie ma znaczenia , tylko trzeba się też nastawić na taką ewentualność z którą już się spotkaliśmy nie raz a którą firmy ubezpieczeniowe wykorzystują więc tak policzą ci że sprzęt był używany i w przypadku kombi może być tak że opinia rzeczoznawcy będzie taka że oddać go do kolesia który zajmuje się szyciem skór on wymieni ci zniszczone kawałki i wtedy już za kombi wypłacą ci bzdurny grosz bo jakiś ktoś kto gówno się na tym zna powie że tylko nowy kawałek skóry i będzie ok , a to nie takie proste bo kto chce mieć coś składanego na sobie .
Pozdrawiam Silesiasquad !!!
Nowy
Motocykl: 1100XX
Rok produkcji: 2004

Post autor: Nowy »

Swojej historii opowiadał nie bede, ale ja załozylem sprawe dla sprawcy wypadku i wyciagnalem od niego 5 kółek bez prawnika, a firm co odzyskuja długi jest dość dużo, wpisz w google i swoj rejon a napewno jakaś będzie
tazzman
Motocykl: speed`11,exc400,sxf250 i CBR100RR SPRZEDAM
Rok produkcji: 0

Post autor: tazzman »

to chyba jakiś idiota się zgodził na wymianę kawałka skóry w swoim kombiku.

Mam alpinestars i tam owszem, producent przewiduje wymiany kawałków kombika po szlifie ale tylko zawodnikom i tylko w racing replica, wiec przy moim Rc1 to mogą sobie jedynie zażycz, żebym im oddał i niech dają kasę na nowy

[ Dodano: Czw Gru 23, 2010 8:16 pm ]
Nowy pisze:Swojej historii opowiadał nie bede, ale ja załozylem sprawe dla sprawcy wypadku i wyciagnalem od niego 5 kółek bez prawnika, a firm co odzyskuja długi jest dość dużo, wpisz w google i swoj rejon a napewno jakaś będzie
no to powiem Ci, ze BARDZO malo wyciągnąłeś
bmd
Motocykl: Honda CBR 900 RR3
Rok produkcji: 2003

Post autor: bmd »

Odgrzewam kotleta..........

We Wrocku jest dobra firma AVENSA, właściciel też lata/latał na sprzętach może coś pomoże.
lukasz1991
Motocykl:

Post autor: lukasz1991 »

Polecam skontaktować się z ekspertami prawnymi pod nr 796-019-506 .
Firma zajmuje się odzyskiwaniem należnych odszkodowań .

[ Dodano: Sob Kwi 12, 2014 5:32 pm ]
Chciałbym dodać:
Polecam skontaktować się z ekspertami prawnymi pod nr 796-019-506 . Można również kontaktować się mailowo na adres : odszkodowania@amola.pl
Firma zajmuje się odzyskiwaniem należnych odszkodowań: np. za wypadek w pracy czy za granicami kraju oraz za szkody majątkowe, osobowe itd. Firma nie pobiera opłat wstępnych dopiero po pomyślnym zakończeniu sprawy.
Nathan34
Motocykl: mztk
Rok produkcji: 1970

Re: Poszukuje pomocy w odzyskaniu odszkodowania

Post autor: Nathan34 »

Teraz to normalka że ubezpieczyciele nie kwapią się do wypłacania odszkodowań, a jak już to zrobią z wielką łaską, to jest ono znacznie zaniżone. Rozsądnie robisz szukając zewnętrznej firmy, która się tym zajmie. Ja o pomoc w podobnym przypadku zgłosiłem się do firmy Poena i to była moja najlepsza decyzja w tym temacie. W moim imieniu odzyskali należne mi odszkodowanie. Samodzielnie nigdy bym sobie z tym nie poradził. Dlatego najrozsądniej jest postawić na profesjonalistów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne Dyskusje”