Postawiono nową wersję forum i stronę na nowym serwerze, proszę testowac i zgłaszać problemy ;)
viewtopic.php?p=143542#p143542

Arai RX7 pytanie

Akcesoria, ubrania, kaski i inne rzeczy związane z motocyklami - ogłoszenia dziale GIEŁDA!
Awatar użytkownika
marcinSC33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
Rok produkcji: 2007
Kontakt:

Post autor: marcinSC33 »

Odkopuję trochę po czasie ale pytanie do MORa - jak konfigurowałeś RX7? Full seria wyściółka Lki czy też grubsze policzki?
Mi po naradzie z wykwalifikowanym sprzedawcą wychodzi Lka przy obwodzie 58cm i chyba grubsze policzki 30-35mm (seria 25mm).

Viper GT został sprzedany , Mka uciskała mnie dokładnie tak jak pisałeś powyżej skroni symetrycznie , ból nie do zniesienia pojawiający sie pod godzinie jazdy.
swiety
Motocykl: honda
Rok produkcji: 1997

Post autor: swiety »

czesc wszystkim orientuje sie ktos w zaworach a mianowicie poprzedni wlasciciel wymienial rozrzad i nie wiem cz w tym roku mam tam zagladac z gory dziekuje
Awatar użytkownika
Siwy_ryry
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: zawsze HONDA !
Rok produkcji: 0

Post autor: Siwy_ryry »

swiety pisze:czesc wszystkim orientuje sie ktos w zaworach a mianowicie poprzedni wlasciciel wymienial rozrzad i nie wiem cz w tym roku mam tam zagladac z gory dziekuje

:551: :551: :551:
Kuba.
Motocykl: SC57B i FZS 600
Rok produkcji: 2007

Post autor: Kuba. »

swiety pisze:czesc wszystkim orientuje sie ktos w zaworach a mianowicie poprzedni wlasciciel wymienial rozrzad i nie wiem cz w tym roku mam tam zagladac z gory dziekuje

temat to: Arai RX7 pytanie,
a poza tym :558: :559:
Awatar użytkownika
Max_929
Moderator
Moderator
Motocykl: CBR929
Rok produkcji: 2000

Post autor: Max_929 »

kozak ziom :P
macu
Motocykl: 1000RR
Rok produkcji: 2005

Post autor: macu »

Witam, wiecie może gdzie najlepiej kupić RX-7GP, malowanie i rozmiar wybrany, teraz tylko zamowić zostało, tylko znaleźć sklep gdzie będzie miał najlepsza cene, może kiedyś sami szukaliście i mozecie sie podzielic informacj:)
lookask
Motocykl:

Re: Arai RX7 pytanie

Post autor: lookask »

Odkopie temat, może ktoś się podzieli jeszcze swoim obwodem głowy i rozmiarem kasku jaki kupił. Chodzi mi o Arai rx-7 Gp. Najpierw polowalem na x-spirit II przy moim obwodzie głowy 57,5cm M za luźna S policzki ok ale uciska na skroni, mam owalny typ głowy wiec podobno kaski arai są na mój typ głowy. Bylem w sklepie zakładam M mi wydaje się ok sprzedawca mówi mi żebym pokiwal głową troszkę się przesuwa i podobno jeszcze się rozbije, mierze S jest ciasno sprzedawca mi radzi żebym wziął S ale nie wiem jak będzie po 1h jazdy. Wie ktoś może czy jakiś salon z południa Polski udostępnia testowki.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Akcesoria, gadżety, odzież, narzędzia (bez ogłoszeń)”