Dorobienie kluczyka, czy jest możliwe
-
sosikon333
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 rr sc57b
- Rok produkcji: 2006
To w takim razie nie wiem juz o co chodzi , gosciu nacial ta surowke idetycznie jak oryginal ale moze macie racje gdzies sie pomylil. Bak i zadupek otwieram bez najmniejszego problemu a gdy wkladam do stacyjki ladnie wejdzie tylko ani drgnie nie moge go przekrecic. podjade jeszcze raz do innego zakladu i poprosze o sprawdzenie.
Re: Dorobienie kluczyka, czy jest możliwe
WitamKrzyHo pisze:Witam. Bardzo mnie ciekawi czy jest możliwość dorobienia zapasowego kluczyka do CBR 954 ? Pytam ,bo mam tylko jeden, a w przypadku gdyby się zgubił to już chyba kaplica. Ma ktoś jakąś wiedzę na ten temat ? Pozdrawiam
Jezeli masz jeden klucz to
jak najbardziej mozna dorobic , koszt klucza 130 zl , zaprogramowanie 70zl
frezowanie we wlasnym zakresie
I nie sluchajcie kitow wciskanych w serwisach ze sa jakies "Matki" itp bo to bzdura.
Co do dorabiania klucza poprzez kopiowanie to nie slyszalem narazie zeby ktos dal rade skopiowac chip ktory jest w tym kluczu , zreszta programujac nowy klucz kasuje sie dane z klucza zgubionego i wtedy nawet jak ktos ma stary klucz moze sobie go w buty wsadzic .
Pozdrawiam.
- daniello22
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
a panowie jak myslicie dlaczego nie mam w baku zamka na kluczyk tylko normalnie na gwint odkrecany ? rowniez nie mam schowka pod siedzeniem ale tam ida wydechy to jeszcze mozna zrozumiec ale wlasnie mnie zaciekawilo to z tym bakiem. Motocykl raczej napewno nie byl bity itd zeby musial byc wymieniony bak na nowy. Na jaka opcje stawiacie , czy moze poprzedni wlasciciel zgubil 2 kluczyki i kupił do tego moduł od innego z 2 kluczykami ?? a nie mogl dostac zamku do baku ? dosc ciekawa sytuacja co o tym myslicie;)) pozdrawiam
- daniello22
- KrzyHo
- Motocykl: Byla 954 i SC33 x2
goOly19 daj jakąś fotke tej Twojej maszyny. Co do zakręcanego korka wlewu to nie jestem pewien ale może masz ten racingowy, zerknij czy tak wygląda http://cgi.ebay.co.uk/Honda-CBR-600F4i- ... dZViewItem
W sumie taki wlew i brak schowka może świadczyć że maszyna po torze śmigała, ale tego nie wiem. Pozdro
W sumie taki wlew i brak schowka może świadczyć że maszyna po torze śmigała, ale tego nie wiem. Pozdro
- daniello22