sc33 czy sc44

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)
PS BXL
Staly Bywalec
Staly Bywalec
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl: sc33 98r. CZARNA
Rok produkcji: 0

Post autor: PS BXL »

Niechcialem zakładac nowego tematu wiec pisze tu.

Chciałem zapytac osób ktore maja doswiadczenie z dwoma modelami jakimi sa sc33 i sc44,
chciałem byscie napisali jakie sa różnice podczas jazdy dwoma w.w. modelami, konkretnie chodzi mi o :
-łatwosc prowadzenia,pokonywania zakretow, odczuwanie zmeczenia,
- odczucie zmeczenia, wygoda, pozycja za kierownica,

ogolnie jaka jest róznica podczas jazdy, na trasie i w miescie.

Pytam poniewaz myslałem o kupnie sc33 ale widze ostatnio ze ceny sc33 i sc44 sa na podobnym poziomie i ostatnio zastanawiam sie tez nad modelem sc44.
cerber666
Motocykl: cbr sc57b

Post autor: cerber666 »

Ja bym bez wahania szukał 929,albo pierwszych roczników r1,bardzo przyjemne moto.Za 13 tys.spokojnie znajdziesz sprzęt do jazdy i co niektórzy przesadzaja,że za te pieniądze kupisz sc44 do którego trzeba jeszcze wsadzić tysiące.Między sc33 a sc44 jest różnica i w prowadzeniu i oddawaniu mocy.Ewentualnie kwestia czy to pierwsze moto,czy juz czyms latałes,bo jak pierwsze to zdecydowanie sc33.
Awatar użytkownika
heko55
Motocykl: 1000rr

Post autor: heko55 »

ja latam sc44 mój brat sc33 i powiem że jak dla mnie różnica jest zajeb.. na korzyść 929 po prostu czuć ze nowszy model bardziej dopracowany jeśli kupisz dobry model na pewno będziesz zadowolony
Awatar użytkownika
orzech
Motocykl: cbr 929
Rok produkcji: 2000

Post autor: orzech »

929 dla czego ? BO TAK :diabel:
Awatar użytkownika
Biały
Motocykl: CBR 1000RR SC59
Rok produkcji: 2012

Post autor: Biały »

Co by kto nie napisał to powiem tak ze jeżeli chodzi o bezawaryjność sc33 bije nawet sporo młodsze modele . Są różne opinie na temat fajerów ale sc 33 to sprzęt nie do zaj^$%^ania takich opinii jest bardzo dużo .
Znowu znajomy miał 929 i nie oszczędzał jak sprzedawał miała ponad 60tyś km i śmigał jak zły .
a i jeszcze jedno to też zalezy które sc33 bo rocznik 98-99 jest zdecydowanie leprzy od tych starszych większe hamulce leprze prowadzenie i zwiększony moment obrotowy robi swoje to wiem z autopsji .
Lepiej sie wdycha TCH z powietrzem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne Dyskusje”