hmm, w sumie każdy kto lata w skórach powinien uzywac, bez wzgledu na pore roku,,bielizna termoakt zastepuje membrane, ktorej kombiaki skorzne niestety nie posiadaja, choc juz pojawily sie kombi skorzane z el tekstylnymi i membrana gore-ale tylko utika ma cos takiego w swojej ofercie..acha-jak bielizna-to tylko firm produkujacych odziez outdoor'owa..nie daj sie zlapac na wyroby uznanych firm motocyklowych-nie maja szans w konfrontacji z firmami jak HANNAH czy BRUBECK..co do wlasciwosci- wejdz na stronke jakiegokolwiek producenta chocby tych, ktorych podalem wyzej-poczytasz o wlasnosciach konkretnego egz czy modelu..pzdrgoOly19 pisze:a uzywa ktos odziezy termoaktywnej?
Problem z kombi
- miki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
tomo21kawa
Przyszedł kombik:) Byłem dzisiaj miezyc , ledwo co wlazłem ale dałem rade i to bez pomocy
Z poczatku wydawał sie za ciasny ale jak w nim zaczałem chodzic , kucac i na moto sie przymierzac do z minutu na minute elegancko sie dopasowywał. z poczatku miałem problemy z dopieciem zle po jakis pół godziny jak w nim tak paradowałem rozpiołem sie i bez problemu zapiołem z powrotem
I jak sądzicie dopasuje sie i rozciagnie na tyle zeby była w nim swoboda?? w sklepie twierdza ze tak
[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 7:31 pm ]
W sumie to tylko jest lekko przyciasnawy w brzuchu bo przez zime sie przybrało :x ale juz z tym walcze
a tak pozatym rekawy , nogawki ochraniacze na kolana elegancko przylegaja 
[ Dodano: Sro Kwi 01, 2009 7:31 pm ]
W sumie to tylko jest lekko przyciasnawy w brzuchu bo przez zime sie przybrało :x ale juz z tym walcze
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
- Rok produkcji: 0
i rację mają, dopasuje się do Ciebie napewnotomo21kawa pisze:w sklepie twierdza ze tak
mam ten sam problemtomo21kawa pisze:W sumie to tylko jest lekko przyciasnawy w brzuchu bo przez zime sie przybrało :x ale juz z tym walcze
Franek mój to jest to, kocham go!
-
tomo21kawa
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013