Pogoda...
- owsiak007
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Była SC50, jest SC59
- Rok produkcji: 0
no nic nie wiem czy sie zalic czy sie chwalic poznan-gdynia 320km wyjazd o 16 przyjazd o 21:30 na swieta
] duzo przerw bylo mniej wiecej co 80km predkosc do 100km/h droga mokra i sucha bez sniegu lecz miejscami sypalo zdrowo procz sztywnych lap to tak jakos poszlo
spalil mi 16l na tej trasie jazda eco
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
A u mnie dziś +14. Więc odpaliłem sprzęt, ubrałem w kombi i trzasnąłem 100 km. Jazda w miarę przyjemna, kierowcy nie przyzwyczajeni do widoku motocyklistów, na drodze spotkałem kilku. Na drodze zalega jeszcze dużo piachu i dziur po zimie. Ale w końcu mogłem przetestować nowy motocykl. Honda CBR 1000rr sc 57B(na którą chorowałem jak tylko wyszła na rynek,w końcu zdobyłem fundusz i dokonałem zakupu) od forumowego kolegi z Warszawki( juniorr80 pozdrawiam). Sprzęt sprawuje się wyśmienicie jestem pełen podziwu dla jego możliwości. Na dniach wezmę ją umyję napastuję i pstryknę jej parę aktów to pochwalę się w dziale nowe nabytki. Pozdrawiam.
Byle do Wiosny 
-
juniorr80
- Motocykl: była HONDA_CBR1000RR_SC57B_CANDY
- Rok produkcji: 2006
Dzięki za pozdrowienia, ja również pozdrawiam:) Sprzęt masz KOZAK JAKICH MAŁO niech Ci służymarcinkus pisze:A u mnie dziś +14. Więc odpaliłem sprzęt, ubrałem w kombi i trzasnąłem 100 km. Jazda w miarę przyjemna, kierowcy nie przyzwyczajeni do widoku motocyklistów, na drodze spotkałem kilku. Na drodze zalega jeszcze dużo piachu i dziur po zimie. Ale w końcu mogłem przetestować nowy motocykl. Honda CBR 1000rr sc 57B(na którą chorowałem jak tylko wyszła na rynek,w końcu zdobyłem fundusz i dokonałem zakupu) od forumowego kolegi z Warszawki( juniorr80 pozdrawiam). Sprzęt sprawuje się wyśmienicie jestem pełen podziwu dla jego możliwości. Na dniach wezmę ją umyję napastuję i pstryknę jej parę aktów to pochwalę się w dziale nowe nabytki. Pozdrawiam.
Juniorr80