Też pochwalę się swoją perełką :) sc59
- Puciaty
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
- Julson
- Motocykl:
Puciaty
Dziękuję za każde miłe słowo.
Pozdrawiam Ciebie i życzę Tobie super doznań z jazdy.
Szerokości!
[ Dodano: Nie Gru 30, 2012 10:03 pm ]

Pozdrawiam Julson.
Pozdrawiam Ciebie i życzę Tobie super doznań z jazdy.
Szerokości!
[ Dodano: Nie Gru 30, 2012 10:03 pm ]
A-Tomek znalazłem kilka fotek z tablicą. Niestety niewiele na nich widać ale może wyciągniesz z nich coś co Ciebie interesuje.a-tomek pisze:ladna sztuka,kolego zapodaj jakas fote jak to u ciebie ta tablica rej .wyglada ,bo musze u siebie cos pomyslec
ps tez planuje zakup szyby padlo na MRA forma racing tylko nie wiem za bardzo gdzie w dobrej monecie nabyc ,na allegro nie ma

Pozdrawiam Julson.
- a-tomek
- Motocykl: FIREBLADE SC59
- Rok produkcji: 2008
- Julson
- Motocykl:
a-tomek jeśli chodzi o podswietlenie tablicy to mam wyciągnięte diody led i jest ok. Cały sezon przejezdziłem z tak zamontowana tablica a na sam koniec zatrzymali mnie Misiaczki i było niemilo. Na moje szczęście skończyło się na pouczeniu. Jeśli chodzi o kierunki to mam je wmontowane w tylna lampe.a-tomek pisze:dzieki Julson cos musze wymyslec ,ale chyba ta obcja jak u ciebie mi najbardziej odpowiada tylko ciekawe co na to chlopaki z lizakiem no i jeszcze sprawa kierunkow i mniej wazne podswietlenie
Odnośnie tablicy, przeszedłem tez bez problemów badanie techniczne z takim mocowaniem.
Pozdrawiam Julson.
[ Dodano: Nie Gru 30, 2012 11:20 pm ]
Jak wspomniałem w poprzednim poście, mam lampe z zintegrowanymi migaczami. Import z USA.Bombel pisze:Tablica jak tablica ale powiedz mi kupywal gdzies gotowe takie migacze zeby je schowac czy sam sie bawil z diodami ?
Gratulacje !
Pozdrawiam Julson.
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
- Julson
- Motocykl:
Jeśli chodzi o olej to łyka niewiele, możliwe ze za sprawą bardzo "delikatnej" jazdy. Na początku sezonu wymieniłem olej a pod koniec zrobiłem dolewkę około 500ml przy przejechanych 3000km.maciekx pisze:piękna czarnula moje marzeniegratuluje sprzeta śliczny, a jak z olejem dużo łyka?
a czy dobrze zrozumiałem że napisałeś jest to twój pierwszy kask czyli co i pierwsze moto?
Kask, kombinezon, buty, motocykl i wszystko co z nim związane to rzeczywiście moje pierwsze doświadczenie. Spełniony marzenie bez kompromisów
Pozdrawiam Julson.
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005