łagodna ?? hehhe moze jak ma wywalonego exupa albo nie sprawnego to moze i jest łagodna hehe moja z 4-4,5 tyś z lekkiego strzału z gazu idzie na gume bez zadnego Ale. a ja żadnym wymiataczem gumowaczem nie jestem hehe, moto idzie jak złe ostatnio sprawdzałem moja idzie ciutkę lepiej albo tak samo jak gsx-r 750 k7Adjaro pisze:a powiedz jak Ci sie ta 929 sprawuje ? bo sam sie zastanawiam nad tym modelem.. nie jest za lagodna ?maciekx pisze:moja tam nie puszcza nawet przy odcince takze coś jest nie tak zacznij od gaźników a później jeśli zbyt dużo oleju nie łyka to nie bierz do głowy i jeździj
mój filmik
http://www.youtube.com/watch?v=oZyJODGq ... ature=plcp
Wasze tez puszczaja dymek ? :)
- maciekx
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
i takiej odpowiedzi oczekwalemmaciekx pisze:agodna ?? hehhe moze jak ma wywalonego exupa albo nie sprawnego to moze i jest łagodna hehe moja z 4-4,5 tyś z lekkiego strzału z gazu idzie na gume bez zadnego Ale. a ja żadnym wymiataczem gumowaczem nie jestem hehe, moto idzie jak złe ostatnio sprawdzałem moja idzie ciutkę lepiej albo tak samo jak gsx-r 750 k7
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
kolega przed 1000RR 05r latał na gixie 1000 k1 to mówił że silnik w gixie to bez porównania do hondy po prostu suka wymiatała mówił że miała takie j.ebnięcie że honda odpada, ale jeśli chodzi o zakrety to honda o niebo lepsza. ja mialem porównanie tylko z gixem k5 1000 to nawet nie ma co porównywać bo to istny satan a 299 szybciej się pojawia jak w mojej 929 220km/h hehhe
i ciezko wybrac, silnik sukamaciekx pisze:kolega przed 1000RR 05r latał na gixie 1000 k1 to mówił że silnik w gixie to bez porównania do hondy po prostu suka wymiatała mówił że miała takie j.ebnięcie że honda odpada, ale jeśli chodzi o zakrety to honda o niebo lepsza. ja mialem porównanie tylko z gixem k5 1000 to nawet nie ma co porównywać bo to istny satan a 299 szybciej się pojawia jak w mojej 929 220km/h hehhe