Przywitaj się tutaj!
- Puciaty
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929 rr
- Rok produkcji: 2000
Witam wszystkich.Okolice warszawy nad j.zegrzyńskim.Honda cbr 1000rr .Wcześniej Yamaha TDM 4tx ,honda cbf 600 i ostatnio suzuki gsxr 600k6.wcześniej napisałem powitanie ,ale coś sknociłem i go nie widzę więc jeszcze raz piszę.Mam 40 lat jeżdżę tylko na moto, zimą do pracy autobusem dlatego nawijam sporo km.Jeżdzę raczej użytkowo z miłości do motocykli.Przed świętami kupiłem wymarzoną hondę cbr 1000rr 2004rok. Niestety nie pojeżdziłem z powodu śniegu.Mam nadzieję że da radę.Pozdrawiam wszystkich.
szerokości
-
Adrian_1000
- Motocykl:
-
Adrian_1000
- Motocykl:
Wszędzie już śnieg znikł nawet w lesie i w polach ,ale na leśnych drogach śnieg ubity przez samochody zamienił się w lód i dupa.Jeszcze dzień i powoli przejadę.Nie mogę się doczekać jeszcze hondą nie śmigałem.Jak tak dalej pójdzie to do warszawki do pracy pojadę.Urlop przymusowy mam do 14 lutego.Pozdro.
szerokości
-
Adrian_1000
- Motocykl:
A ja mam torówki z leciutkim bieżnikiem.Muszę wymienić na normalne.Torowe miał poprzedni własciciel podobno świetne,ale jak sucho.Wymiana na wiosnę niestety (kasa oczywiście).Koleś bardzo chwalił je ,ale nie jezdził w deszczu a ja zawsze czy pada czy nie to przynajmniej do pracy latam.Polatać troszkę chociaż muszę nie wytrzymam
.Pozdro
szerokości