Wrocław co o tym myślisz
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
Wrocław co o tym myślisz
Ostatnio zmieniony 12 września 2012, 12:01 przez cbrstreet, łącznie zmieniany 1 raz.
-1--2--klama i guma haha
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
zginęło 5 motocyklistów ale jakoś nie wspomnieli o tym ile ginie osób w autach codziennie na drodze o tym sie już nie mówi na co dzień chyba że zginie na raz kilka osób to wtedy coś wspomną,
lipa tylko z tym ziomkiem co CENZURA te głupoty o tym prawie jazdy, to mi się nie podoba, i jeszcze gorzej świadczy o motocyklistach gdy tym bardziej sam motocyklista pochwala jazdę bez prawka.
a reszta spoko fajna guma na moście

lipa tylko z tym ziomkiem co CENZURA te głupoty o tym prawie jazdy, to mi się nie podoba, i jeszcze gorzej świadczy o motocyklistach gdy tym bardziej sam motocyklista pochwala jazdę bez prawka.
a reszta spoko fajna guma na moście
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
To już nie mogli wziąć normalnych ludzi do wywiadu tylko jakiś debili? :O Precle jak diabli. Potem się dziwić, że Nas ludzie nie lubią. Zresztą media od dawna obrały sobie za cel jechanie po motocyklistach bo to się dobrze "sprzedaje". Mówiąc szczerze, mam to w nosie co się o nas mówi. 
Co do Maślic. Ostatnio zauważyłem, że wystarczy raz przegumować po Maślicach i dosłowenie 15-20 minut potem, wjeżdżają niebiescy. Czasem któryś z mieszkańców wyjdzie i zwróci grzecznie uwagę jak człowiek człowiekowi to się zawijamy bo chamami nie jesteśmy. Z tego co gadałem z dwa miechy temu z jednym gościem co mieszka koło Maślic to nasi Wrocławscy ghostriderzy potrafią się z łapami rzucać jak ktoś im zwróci uwagę... niektórzy robią nam wiochę aż wstyd.
Co do Maślic. Ostatnio zauważyłem, że wystarczy raz przegumować po Maślicach i dosłowenie 15-20 minut potem, wjeżdżają niebiescy. Czasem któryś z mieszkańców wyjdzie i zwróci grzecznie uwagę jak człowiek człowiekowi to się zawijamy bo chamami nie jesteśmy. Z tego co gadałem z dwa miechy temu z jednym gościem co mieszka koło Maślic to nasi Wrocławscy ghostriderzy potrafią się z łapami rzucać jak ktoś im zwróci uwagę... niektórzy robią nam wiochę aż wstyd.
- cycu_rsko
- Motocykl: CBR 929RR
- Rok produkcji: 2001
Jak sie jezdzi kolo zabudowan, to nie ma co sie dziwic, ze ludziom sie to nie podoba. Trzeba ich zrozumiec, nie kazdy lubi sluchac ryku silnikow
Tym bardziej Kubcys jak mowisz, ze niektorzy sie tak zachowuja.
Media zrobily robote, narod (nie caly, wiekszosc, ktora nie ma wlasnego zdania i slepo wierzy w to co napisane w gazecie, powiedziane w tv) nie lubi motocyklistow. Swiata nie zmienimy, trzeba z tym zyc
Media zrobily robote, narod (nie caly, wiekszosc, ktora nie ma wlasnego zdania i slepo wierzy w to co napisane w gazecie, powiedziane w tv) nie lubi motocyklistow. Swiata nie zmienimy, trzeba z tym zyc
- DrBest
- Motocykl: Black Blady SC 33
- Rok produkcji: 1999
- Samochód: E 270 CDI
- goofy-op
- Motocykl: cbr 900 rr sc 33
- Rok produkcji: 1996
-
malinex
- Motocykl: SC 33
- Rok produkcji: 97